dinsdag 3 september 2019

poldersport

ondanks de belofte dat het heel mooi weer zou worden, was het minder warm dan we hadden gehoopt.
Vanochtend ging de wekker om 6 uur en ik dacht alleen maar ik wil niet. ik wil in bed blijven. waarom moet ik meedoen in het leven.. ik vond en vind dat niks. maar goed geen keus, de vakantie is echt voorbij.

Ik was erg vroeg op mijn schooltje en moet zeggen het is heerlijk om de leerlingen weer te zien, ze zijn weer leuk en gezellig. Het zijn toffe gasten.

We gingen, en dat ging echt heel lekker, de bus in, zonder gedoe en iedereen had er zin in. We zijn  rustig naar De boerin gereden waar we dus poldersport gingen doen.

Met collega en vriend Martin had ik afgesproken dat we samen de polder in gaan met de kids en ook samen in een kano.. We waren mooi op tijd bij de boerderij en besloten werd dat de groep van Martin eerst ging poldersporten. wat natuurlijk een uitdaging is, ik had bedacht dat ik mee ging doen, maar aangezien de groep al volledig vol zat en het groepsopdrachten waren heb ik besloten om het maar niet te doen, vond het niet passen. Dus ben ik gaan aanmoedigen, kinderen uitdagen om toch iets te gaan doen, wat contacten etc. Kortom ik heb hard gewerkt, het was meer gedoe om de kids aan het werk te krijgen dan zelf mee te doen.

Nadat de kids vreselijk veel lol hadden gehad met elkaar en met ons, ik heb vreselijk gelachen om de leerlingen die gewoon zonder pardon in het water springen en nat worden, het maakt niet uit, maar ook leerlingen die er zijn en die proberen den beetje de kantjes ervan af te lopen, wat ik dan wel jammer vind. Leerlingen die proberen met een smoesje te voorkomen dat ze toch moeten meedoen, maar uiteindelijk heeft iedereen zijn lol gehad en heeft iedereen wel ergens aan mee gedaan, over grenzen gegaan. Ik vond dat mooi en prachtig

Na het gedeelte poldersport gingen we met elkaar  eerst lunchen om daarna door  te gaan naar het kanoën. Dit verliep iets anders dan ik had verwacht, er waren zoveel leerlingen die niet wilden, dat Martin, Christa en ik veel tijd hebben gestoken in deze kids om ze toch maar in de boot te krijgen, Uiteindelijk zijn er wel aardig wat leerlingen in het water gegaan, maar ook een aantal niet. Tegen de tijd dat wij de boot in konden, kwamen de eersten al terug. Dus we zijn niet geweest uiteindelijk wat ik wel heel jammer vond en vind. maar het is niet anders

Het was wederom een mooie, wat frisse maar wel geslaagde dag met elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten