maandag 2 september 2019

im back

wekker om kwart over 7... of eerlijk ik werd zelf wakker.. om te ontdekken dat ik mijn wekker dus een uur later had gezet.. om 8.15.. en dan zou ik al naar school moeten gaan, dus tja.. kennelijk is mijn innerlijke wekker toch aardig goed en ben ik op tijd wakker..

Ik weet niet wat het is maar ik heb iets met de wekker zetten en het mislukt altijd op belangrijke momenten zo ook bijna mijn vlucht naar London gemist.. ik leef zo tijdloos dat ik geen idee heb hoe laat het is.. maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen

Kennelijk zijn er momenten dat ik ineens heel bewust ben van het een en ander..

Maar goed me aangekleed, onder de douche gedaan en me weer laten zien zoals ik ben.. en altijd ben geweest. maar dan wel 16 kilo lichter...

Voor het eerst heb ik heerlijk geslapen aan het begin van het schooljaar, dat is bijzonder, meestal slaap ik slecht en lig ik de hele nacht te woelen. nu dus totaal niet. er zit rust in het mannetje en om met de woorden te spreken van een hele goede vriendin.. Je bent terug, je straalt weer, en dat klopt, ik vind alles leuk en geniet met volle teugen als of met die 16 kilo ineens ook een last van me is afgevallen.

Im back

En op school ben ik ook terug, ik straal en geniet, maar heb ook bewust wat mensen ontweken wegens de negatieve energie die ze uitstralen en daar heb ik geen zin in, daar ga ik even niet in mee, dit jaar zal een jaar worden waarin veel moet gebeuren maar ook een jaar waarin het blij zijn met hoog in het vaandel komt te staan.

Om 9 uur moesten we op school zijn, en het akelige is altijd dat je ineens mensen moet zoenen die je nooit wilt zoenen dus dat doe ik ook niet meer, ik zorg ervoor dat ik een gepast afstand heb en mijn hand zo uitstrek dat ze niet dichterbij kunnen komen. het werkt... maar er zijn altijd collega's die ik graag zoen en dat doe ik dan ook.. maar dat zijn dan ook mijn maatjes.

Na de opening van het jaar, mijn lokaal op orde gemaakt, daarna meteen naar een vergadering die ik moest bijwonen om daarna naar een andere locatie te gaan waar ik het greenscreen moest opzetten, de leerlingenlijsten uitgewerkt, en in mappen gedaan zodat het klaar is, overzichtelijk en duidelijk.. 

Kortom ik ben klaar voor het komende jaar.

Ondertussen even nog snel geregeld dat ik met de klassen mee ga Poldersporten, dit omdat ik anders morgen de hele dag vrij ben en niets doe, dat leek me niet zo verstandig dus ik dacht ik dring me op, samen met vriend Martin in een bootje dat word lachen met elkaar dat is altijd zo.

kortom het school jaar is mooi en goed begonnen en ik ben er klaar voor.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten