dinsdag 10 september 2019

6 of 7


dit keer begon de training eerder.. in plaats van mijn gebruikelijke 10 uur moest ik nu om half 10 aantreden, en geloof me dat is vroeg, heel vroeg, te vroeg.

Maar goed het is niet anders, ik vond dat het maar moest en dat we niet moesten zeuren.. dus ik heb me uit de armen van mijn witte vriend geworsteld en ben op wankele pootjes de badkamer in gelopen. een blik in de spiegel leerde me al.. dat is vandaag geen hoogstandje,. je hebt minstens 2 uur nodig om weer toonbaar te zijn voor de wereld.. maar ja daar had ik geen tijd voor, dus.. dan maar gaan op mijn natuurlijke charme. dat werkt ook wel.

De weg naar de sportschool ging goed, geen punt, daarna omkleden, als een soort zombie binnen komen en dan te horen krijgen dat we beginnen met handstand tegen de muur, om ooit tot stand te kunnen komen en dan te gaan lopen op je handen.. kortom de uitdaging ligt er en ik zie me dat ooit ook nog doen. al vraag ik me af wat daar de lol van is.. op je handen lopen terwijl je op benen kan lopen wat veel sneller gaat, maar het is een uitdaging denk ik dan maar.

Dit deed ik samen met sportmaatje Yvonne, die me goed aan het coachen was, zij kon dit met gemak, dus dat was wel lekker ze kon me goed adviseren.

Daarna kregen we weer 15 minuten eigen tijd, en ik zei meteen ik  ga weer hardlopen kijken of ik nu de 6 rondjes kan halen dan heb ik 3 kilometer hard gelopen in plaats van 2,5 km. dus dat mocht.. ik mocht zelfs wat meer tijd nemen omdat ik een persoonlijk record wil breken.. Dus ik ben begonnen en dacht even ik zit er niet in, ik ben moe van afgelopen week, vannacht weinig geslapen, dus ik wil weet het niet. maar goed ik weer in gedachten in mijn hangmatje, verstand op nul, en gaan, ik heb onderweg gezongen.. als een soort mantra, dat werkt ook goed, en ben gaan tellen tot 8, en maar gaan, helaas was ik ineens de tel kwijt bij mijn 2 of 3de rondje dus ik heb maar besloten dat ik dus nog 4 moest. al twijfel ik nog steeds, maar ik dacht ik zal die 6  halen, een persoonlijk doel en dat moet je niet laten schieten. Daar moet je voor gaan en het lukte. ik kon het.. het ging. ik liep en liep en had het erg naar mijn zin.. al zingend. zal niet zeggen welk lied maar het was wel heel toepasselijk op dit moment.  Gesprek van gisteren even goed doorgelopen weer en wederom beseft dat ik goede tips heb gekregen die ik zeker moet doen en ook wil doen. kortom het was mediatief maar ook meteen opruimen in mijn hoofd.

( en dan kom je thuis,, en zie je als reactie op de blog van zondag over hardlopen, de volgende opmerking van een dierbare vriend ; "Sterker nog, drie of meer keer per week hardlopen is in verband gebracht met plotselinge hart dood... is maar dat je het weet 😉"

 hmm dan ga je toch weer even nadenken over je persoonlijk moment van overwinning, gelukkig weet ik dat hij ook af en toe hardloopt dus zon vaart zal het wel niet lopen..toch?

Daarna kregen we de wod, het was geweldig, men was voor mij al begonnen met opbouwen van de spullen zodat ik meteen kon beginnen vond ik zo gaaf en lief van ze.. heerlijk. Dat vind ik zo mooi aan deze groep we zijn er voor elkaar en zijn superblij als iemand weer iets overwonnen heeft.

Daarna was het 40 snatch, dus een gewicht boven je hoofd, 40 deadlifts, 40 box jumps, 40 sit ups 20 burpys over partner jump,  en dan 20 sit ups, 20 boxjumps, en 20 snachtches.. kortom het was wel even afzien maar het ging. ik mocht samen met sportmaatje Rene en het was gaaf, we daagden elkaar uit, en zorgden ervoor dat we niet op gingen geven.. zo gaaf en zo leuk.. ook de lol die we er samen in hadden..kortom het was weer een prachtige les en uurtje.. ondanks dat toen de wekker ging ik dacht ik ga niet..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten