zondag 15 september 2019

The day after......

Er zijn momenten waarop ik mijn lichaam hoor zeggen.. dat moet je maar niet meer doen.. dat is niet goed.. waarop mijn hoofd zegt jawel. mijn hart zegt ook, niet zeuren gewoon weer doen.. het eeuwige dilemma wint je hoofd, je hart of je lijf... dit keer zal het hoofd en het hart winnen.. dat is voor mij zo goed als zeker. Ik vond het heerlijk dat hardlopen.. al heb ik nu een spierpijn op plekken waarvan ik dacht dat daar geen spieren zaten... ik zal niet in details treden maar ik kan bijna niet meer lopen.. maar het zit niet in mijn bovenbenen..... ik weet ook dat het over gaat.. het is even afzien.

Wegens diverse advies van mensen, heb ik wel bedacht. ik weet nu dat ik dit kan.. vanaf nu ga ik het anders opbouwen , ik ga proberen  1 keer in de week te lopen en dan steeds een rondje meer, dus niet meer zoals gisteren, het is heerlijk om te ontdekken dat je het wel kan en dat het je lukt.. dus dat is genoeg. Nu druk aan het zoeken  naar een hardloopschema voor mij om die te gaan gebruiken, het blijft staan ik wil de 20 van alphen doen maar dan de 10 km, je moet je uitdagen tenslotte... 

Toch deze ochtend naar de Cross xxl gegaan, Yvon gaf hem en hij was pittig maar leuk. gelukkig had ik mijn spieren gisteren genoeg getergd, dus tja het moest nog even extra aan het werk worden gezet. 
We begonnen met een wod, waarin je begon met 100x touwtje springen en de worm doen 15 keer, daarna 20 trusters links en rechts, daarna 25 swings, daarna row 20 aan elke kant, achterwaardse burpey en iets van een snatch ligt me bij, het was dus wel ergens in mijn hoofd heb alles gedaan maar niet echt onthouden.

Daarna in tweetallen, ik mocht weer met sportmaatje Rene, het was 15 snaches aan elke kant, terwijl de ander in de wallsitt zit. wat erg funest is voor je bovenbeenspieren.

Dat in 10 minuten zoveel mogelijk doen
daarna kregen we de ene ging dippen, 25 keer de ander moest dan handstand doen tegen de muur

ronde 3 was ook akelig. ben ik dus vergeten. gewoon geblokt.

Aan het einde kreeg we de grote wod.
50 squat
40 push up
20 lunches per been
10 burpeys
1 rondje met twee gewichten boven je hoofd, het naar buiten gaan is heerlijk. 
ben wel bewust even anders gelopen omdat ik dacht als ik weer het zelfde rondje loop als de zaterdag dan.. juist weigeren mijn benen en mijn hoofd, nu hou ik ze even voor de gek..

Het was een heerlijke training, dus ik heb mijn zondag weer goed besteed.

al is de spierpijn wel even een dingetje..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten