zondag 1 september 2019

hmm en dan ineens zijn er 6 weken voorbij..

kop in het zand, niet over willen praten... maar het is een feit..
de vakantie van slechts 6 weken is voorbij, weg is alle tijd en alles doen wat God verboden en gegeven heeft.. heerlijk. nu weer in het gareel, spaarzame tijd omdat je ineens alleen nog maar de weekeinden hebt, dat je alleen nog maar dan leuke afspraken kan maken.. maar ach het hoort erbij en het is goed.. Ik heb nog genoeg plannen voor mijn huis, de woonkamer gaat ook  nog een methamorpose meemaken, die zijn weerga niet kent.. maar dat komt later. eerst zorgen dat er weer ruimte is in mijn hoofd, het is altijd even omschakelen, maar het is ook goed om te doen. 
De herfstvakantie is als over 7 weken, dan is het weer zover dat ik vrij ben.. die is inmiddels al gevuld met vele plannen en een grote uitdaging, een uitdaging die ik al jaren wil aangaan. nu eindelijk een keer ga doen ... maar daar later meer over.

Zoals ik al schreef op vrijdag over de vrijdag mijmeringen dat ik veel had gedaan met mijn huis... dat was nu kijken we weer naar wat komt en komen gaat.. laat maar komen, ik sta open en laat het gebeuren. de schil is weg en weer terug.. heerlijk. 

Bij Erwin is weer dat ondeugende jongetje naar boven gehaald, ik straal weer, er mooi, ik weet ook dat dat zo werkt.. bij hem zijn, samen de stad in en dan allebei je jong voelen.... en kattenkwaad uithalen samen 

Inmiddels ook maar eens een diepte investering gedaan, ik heb maar eens, wat ik eigenlijk al heel lang wilde maar zon gedoe vond, de Sonos boxen gekocht en dat is heerlijk. ze zijn goed en doen het perfect  ik kan er van genieten. Het was wel even gedoe om ze goed in te stellen, maar dank zij de buuf ging het goed en snel, die weet toch meer dan ik...

Nu beginnen de snode plannen helemaal vorm aan te nemen.. ik hoorde over een tv waar je een foto in kan zetten als hij uit is, als een soort schilderij. dat lijkt me ideaal, dat zou ik wel graag willen.. zodat de tv niet zon prominente rol in neemt in mijn huis, dat vind ik namelijk zo jammer, maar goed daar gaan we nog over nadenken. we hebben tijd... en geen haast.

De cross xxl was wederom lekker, toen ik binnen kwam moesten we een met een elastiek op om onze benen net boven de knie op de grond gaan liggen, en dan heupbruggen maken terwijl we onze benen uit elkaar duwden,  20x daarna moesten op onze zij gaan liggen dan 1 been 10 keer omhoog bewegen, daarna de andere kant ook nog en dan een stukje lopen door de zaal met die banden om onze benen.. en je voelt het echt in je kont.. vreselijk wat pijnlijk maar ja krijg je strakke billen van.. Daarna het wodje 21-15 9.. waarbij we eerst push up moesten doen, daarna met dumbel box step en dan boxjump, erg gaaf en lakker en je gaat weer zweten daarvan maar dat is ook wat ik wil.. als laatste wod was het afzien 20 minuten zoveel als je kan. eerst met een bar van 30 kilo in je nek squats maken, daarna  met 40 kilo in je hand gaan lopen door de zaal en dit zo vaak als je kan.. ik denk dat ik morgen een dikke nek heb en een spierpijn in mijn billen maar dat is prima..  daar doe je het voor tenslotte.

Na de cross natuurlijk samen aan de thee, praten en bij kletsen, om daarna naar huis te gaan, om de tas voor morgen klaar te maken,  brood smeren, is even wennen in het gareel te komen.. ook weer binnen een week volop in de kleren.. dus met lange broek en dichte schoenen, ik weet nu al dat ik vreselijk ga zweten die eerste dagen.. en dat vind ik zo onfris maar ja het is huilend  vet en zoals iedereen weet, ben ik dat graag kwijt.

Daarna vanmiddag nog de nodige dingen doorgenomen en bekeken en bedacht hoe ik het moet doen,
ik ben er klaar voor om te beginnen maar nog niet klaar om afscheid te nemen van de vakantie ik vind dat zo genieten steeds..  dus....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten