woensdag 11 september 2019

Bleu stratos

Misschien is het wel de leeftijd, of misschien is het wel gewoon een stukje jeugdsentiment, of verlangen naar wat niet meer is... maar ik kreeg ineens een ontzettende behoefte om het geurtje wat mijn vader altijd droeg weer eens te ruiken.. 

Ergens ben ik die geur kwijt geraakt en wil hem weer even vangen, gewoon ruiken hoe het was.
Het idee spookt al veel langer door mijn hoofd en ik bedacht me dus ik ga dat geurtje kopen. Ik wist dat ik ooit lang geleden al had gekeken bij de gebruikelijke winkels maar nergens was dit geurtje nog te vinden, het was kennelijk uit de handel genomen.

Dus besloot ik zondagavond om maar eens op het internet te gaan kijken en via marktplaats proberen om dit geurtje nog een keer te pakken te kunnen krijgen.

Terwijl ik zocht op het internet naar een foto van het flesje en van het geurtje, zag ik ineens dat het nog te koop is bij de voordeeldrogisterij voor slechts 3,50.. mijn vader was gauw tevreden en vooral van goedkoop is ook goed.. dus eigenlijk erg goedkoop in onderhoud, zeker met verjaardagen, al was ik de prijs kwijt in mijn hoofd maar dat zou dus betekenen dat ik voor hem een flesje bleu stratos heb gekocht voor 1,50 gulden.. in mijn herinnering was het veel duurder. dus ik denk dat het heel erg in de aanbieding is of zoiets..

Maar toch ik heb het besteld, okey met verzendkosten kom je toch nog op een redelijk bedrag maar dat neem ik dan even voor lief

Ik bedacht me ook, dat ik dat geurtje ook maar eens aan mijn moeder laat ruiken, gewoon om haar weer even te laten ruiken aan mijn vader.. ook als ze later, wat ik niet hoop, haar wereld gaat verdwijnen in de mist kan ik misschien wel met het geurtje van mijn vader haar nog bereiken of krijgt ze mooie herinneringen.. ik heb dat nog altijd bij Armando Noir, het geurtje van een ex van mij en van mijn stap periode, je stapte de Duke ( homo bar in Groningen) in en de Armando Noir was overal te ruiken..  afschuwelijk. elk ander duur geurtje werd gewoon overschaduwd.. 

Daarnaast heb ik nog steeds het scheerapparaat van mijn vader  in de toilettas die hij altijd bij zich had, incluis nog wat baardgruis in de kop van het apparaat.. dus  ik doe dat flesje bleu stratos daar  maar bij in.. dan is het compleet zoals het was en is dat ook weer op zijn plek terecht gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten