zondag 8 september 2019

Rotterdam


Aangezien de vakanties voorbij zijn, de dagen van het mogen werken weer zijn aangebroken, hadden de mannen en ik afgesproken om een dagje Rotterdam te doen. De invulling kon varieren van de Wereldhavendagen, een museum, kletsen, wandelen kortom zoals de wind waait waait mijn jasje..

Keurig om 11 uur was ik bij de mannen en was het meteen al feest, de dag begon met natuurlijk eerst bijpraten  met thee en voor de gezonde schijn een worteltaartgebakje.. heerlijk.. lang niet gehad en ik heb er van genoten..

Daarna zijn we gaan lopen, langzaam dwalen door de stad richting de wereldhavendagen.. mooie wandeling en natuurlijk zijn we blij als we te zien krijgen dat we veel stappen doen.. We hebben met elkaar een groot marineschip bezocht, wat een gigantische ding is dat en wat is het boeiend om te zien hoe een gemeenschap daar leeft, ze ziet de keuken, de was kamer, de visserij etc. maar ook waar al het eten is opgeslagen. we praten wat , we kijken wat en genieten. Veel trappen beklommen en het was boeiend om het verschil te zien tussen de verschillende afdelingen. de verschillende soorten mannen ook die er staan, je kon eigenlijk al aan de bouw zien wie wat deed.. geweldig.

Ondertussen hebben we nog een terras opgezocht waar we een kop thee met een tosti hebben gegeten, om ook de inwendige mens te versterken.. om daarna nog een lekker te wandelen langs de kade en te genieten van de buitenlucht en elkaar

We besloten om toch nog maar even het fotomuseum in te gaan, dar was volgens mij een mooie expositie met als titel Lust for life.


Er zaten prachtige foto's tussen en het was genieten, ook het filmpje vooraf was al boeiend om te zien.. de muziek die je hoorde terwijl je stond te wachten hoorde je ook terug in de film, leuk bedacht van de  organisatie.

Daarna met de metro een klein stukje terug om toch het laatste stuk weer te lopen naar het huis van Rick en Chris. Door het park gelopen en zo met elkaar lekker naar huis gegaan. Daar heerlijk zitten te praten en gegeten.. met als afsluiting van het gerecht bonbons.. en dat is heerlijk.. het vult niet het geef heel veel cal maar wat was het lekker.. genieten.

Daarna nog samen gekeken naar de Beste Zangers waarna ik naar huis ben gegaan met wederom een dag met een gouden randje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten