woensdag 18 januari 2017

Woensdag...

ach er zijn van die woensdagen  dat het anders loopt dan je had gedacht.. Kortom het begint al met de ochtend.. druk bezig, alles doen, de deur uit en ja hoor vergeten te ontbijten.. Gelukkig heb ik maar ene korte dag dus dat valt mee.. denk ik....
Maar twee uurtjes les, dus daarna maar even snel een appel en dan de lunch lekker thuis.. gebakken ei, wat groente kortom gezond..
Niks is minder waar... want ja hoor ik moet invallen voor het vak Duits, geen probleem, de docent van Duits heeft zijn zaakjes grondig voor elkaar, zoals iemand die  Duits geeft betaamd, dus ik kreeg keurig een prachtige les die tot in de puntjes was uitgewerkt. Ik kon alleen maar gelukkig zijn en blij.

Moest meteen denken aan en oud collega die ook duits gaf, die man was zo erg dat zijn tafeltjes echt in het gareel moesten staan.. hij had op de vloer streepjes staan waar het tafeltje moest staan maar ook waar de andere tafel moest staan.. Duitse grondigheid.. Ik heb daar ooit een keer les gegeven en zag je Harry dan weet je al dat de boel anders gaat in een lokaal. Nou ik heb me de wind van voren gehad hierover niet te zuinig. De vraag die kwam wie ik wel niet dacht die ik was heb ik, omdat ik het zat was.. beantwoord met: "Jouw collega die je wel met respect mag behandelen" het werd even heel stil in de personeelskamer.. Dus ik ben rustig eruit gelopen.. en dacht in mijn lokaal dat het een sukkel was deze collega.. Niet wetende dat je wel meer collega's in je loopbaan tegenkomt die erg lijken op deze man.... maar goed daar nu genoeg over.

Dus ik die les gegeven, maar er moest ook gezorgd worden voor de nodige voedselvoorraad anders zou ik het niet redden deze week. Tussendoor snel boodschappen gedaan bij de buurtsuper om daarna naar school te gaan om het funcionerings gesprek te volgen die er stond.. Nou dat koste ook de nodige tijd maar was wel gezellig. Daarna naar de tandarts mijn tand te laten vullen.. en daarna sporten.. in de sportschool werd ik aangesproken door een mevrouw of ik die man ben van die prachtige gedichten.....  ja dat was ik natuurlijk, ze vertelde dat ze er zo van genoot en dat het haar zo raakte elke keer weer, wat een mooi kado zo na zon dag als vandaag.
 kortom normaal kan ik om 11.00 thuis zijn nu om 17.00 het was een hele andere woensdag dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten