zaterdag 14 januari 2017

ut giet on....

Gunst wat was het vroeg vanochtend op een doordeweekse zaterdag... maar ja ik had me opgeven voor de chalenge om in 10 weken eens te kijken naar mijn eetpatroon, mijn sportpatroon en tevens hoe ik meer energie kan krijgen etc.

Dus om 8.45 was ik bij de mijn sportschooltje, waar ik eerst even de oefeningen heb gedaan die ik moet doen van de fysio... dus dat was goed te doen. Daarna het gesprek wat ik maar even oneerbiedig noem met de billen blootgesprek noem.

Ten eerste hebben we mijn eetpatroon bekeken en daar kwam uit dat ik het eigenlijk niet eens zo slecht doe maar dat ik wat verbeteringen kan aanbrengen, zoals in de ochtend wat meer te eten, dus mijn shake, wat zo lekker gemakkelijk is aan te vullen met muesli.. of ander soort granen zodat mijn lichaam wat harder moet werken..  tevens toch proberen om 6 keer per dag iets te eten zodat je lichaam blijft werken maar ook op vaste tijden, dat is voor mij  in de ochtend wat lastig maar in principe hou ik me keurig aan dit schema met eten.. ik eet altijd om 12 uur mijn lunch en om `17.00 mijn avond prak.

Nu blijkt dat mijn avondprak behoorlijk zwaar is dus ik moet dat meer gaan verdelen... dat is te doen.

Het moment wat ik al maanden voor me uit heb geschoven brak aan ik moest op de weegschaal.. dus dat is het blote billen moment.. gelukkig was de weegschaal liever dan ik had verwacht, ik was namelijk ineens 12 kilo lichter in vergelijking met de laatste keer, de week ervoor toen ik er opstond, al denk ik dat ik toen niet goed heb gekeken, en in vergelijking met een vriendin van mij ,die bij haar gewogen gewicht van de vorige keer ineens 5 kilo erbij had... het verschil met mij en die weegschaal was slechts 3 kilo.. dus ik  heb bijna op mijn knieen gelegen voor de weegschaal omdat hij zo lief was.

Daarna heb ik me geworpen op de afdeling cardio, 45 minuten volop in het zweet.. dat is heerlijk, om daarna nog even de core te pakken..

Naar huis gegaan om toch maar de aangeraden spullen te kopen, zoals nootjes, granen voor in de shake etc om daarmee te ontbijten en als tussendoortje, dus niet alleen maar appels .

Aangezien mijn tand gisteravond onderweg naar Capelle was afgebroken ben ik toch nog even langs de nooddienst gegaan de volgende dag. Vind dit altijd gedoe, mede omdat mijn ervaring inmiddels is dat het ook gedoe blijft. Je vult ene formulier in, je weet niet wanneer je aan de beurt bent maar je moet wel.. een aangezien ik verplicht ben tot het eten van nootjes.. moet ik wel zorgen dat ik dus een goed en stevig gebit heb, en niet een afgebrokkelde ivoor fietsenrek gebruik waardoor de schade alleen maar groter kan worden. Kortom om 17.00 was ik keurig op tijd bij de weekend dienst.. Kom tot de ontdekking dat er mensen zijn dus er al om half 5 binnen zitten en die zijn natuurlijk het eerste, maar goed dat is all in the game.. Kortom ik was nummer 4.. dat scheelt dacht ik nog.. nou nee dus.. de eerste twee waren vlot.. maar toen nummer 3.. dat duurde een uur.. en wat ze gedaan hebben ik heb geen idee. wel weet ik dat ze nou niet echt er knapper uit kwam, ik ga er van uit dat ze een volledige botox behandeling ondertussen heeft gehad en wie weet wel een hoofdcorrectie of zoiets... 
maar goed na een uur mocht ik.. Er werd gekeken, er werd besloten om een noodvulling te plaatsen.. grommm, dus binnen 10 minuten stond ik weer buiten. 53.80 armer... en.. ja hoor de mededeling dat ik, omdat het een noodvulling is het eerste uur niet mag eten omdat dan de vulling eruit kan vallen... 

kortom .. ik moest brood mee voor mijn tweede rit vandaag naar Capelle omdat we naar een voorstelling gaan van Jenny Arean met aanhang
het zit soms erg me..

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten