maandag 23 januari 2017

LGD

Vandaag hadden we, als cadeautje voor het harde werken van afgelopen weekend, een organisatie dag waarbij geen verschijningsplicht gold.. Kortom een ideale dag om bij te komen van alles wat er zo op je afkomt in zon weekend. Maar ook om er van na te genieten. 

Dom of slim als ik ben had ik deze dag op school twee gesprekken gepland, mede omdat ik wist als ik dat ga doen dan is het goed, dan heb ik de rust en de tijd. kan ik ze en mij er goed op voorbereiden.

Eerst had ik nog een gesprek met een collega van de Scope academie, waar we heerlijk hebben zitten te praten en ook erg hebben gelachen. We begrijpen elkaar gelukkig dus dat was prima.

Daarna even staan te klieren bij twee collega's die in de personeelskamer zaten, erg lachen en genieten.

Daarna het eerste Lastige gesprek  ( heb deze dag LGD = lastige gesprekken dag) genoemd, het gesprek was prima en verliep goed, er zat wat onduidelijkheid in de berichtgeving en met de gemaakte afspraken kan ik me er in vinden.

Het tweede Lastig gesprek ging helaas niet door om wat vage redenen. Het is jammer maar wel prima. Het maakt een hoop duidelijk.

Daarna, het is tenslotte organisatie dag ben ik even wezen buurten bij een vriendin, even bijpraten over het leven en ons wel en wee. Het was erg leuk en gezellig, dit is tenslotte ook organiseren en voldoet ook prima. Op deze manier kun je dus toch aardig wat doen zon dag en geniet je behoorlijk.

Daarna wat boodschappen gedaan en thuis een uurtje in bed, je moet tenslotte ook bijslapen. Anders heb je helemaal geen leven meer :-)
De avond was erg relaxed ik heb niets gedaan, lekker wat bank hangen,  tv gekeken de blog geschreven en verder helemaal niets.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten