dinsdag 3 januari 2017

terugblik op vorige week woensdag

(Kom ik er ineens achter dat ik vorige week deze vergeten ben te plaatsen..)

Opstaan met een kop vol watten.. niet van de kater of zo maar gewoon omdat je zo lang in bed hebt gelegen, wat je niet meer gewend bent, dat je hoofd niet wakker wil worden..
Het is heerlijk.. wel akelig als je toch door de wereld moet lopen om boodschappen te doen en je dus eigenlijk niet weet waar je het zoeken moet, maar ook dat went.. dat scheelt ook een hoop. 
De bijna laatste boodschappen gedaan voor oud en nieuw die nog moesten gebeuren. Nu nog alleen de stoofpeertjes die vrijdag moeten worden gemaakt, dan zijn we klaar voor oud en nieuw.

Inmiddels zijn bijna alle restanten van de kerst het huis uitgewerkt, nog twee kerststerren en een kerststuk op tafel maar die gaat ook zo omstreeks oud en nieuw naar de container.. zodat het opgeruimd is. 
Het nieuwe jaar moet tenslotte leuk en boeiend beginnen. Inmiddels in bezit van 4 scheurkalenders voor 2017, maar ze zijn alle 4 leuk dus ik doe het er maar mee.. ik geniet zo van de scheurkalenders. Dus toch maar 2 extra gaatjes in de muur geslagen voor deze extra kalenders. Daar kom ik nog op op nieuwjaarsdag.. het is zo heerlijk om een heel jaar weg te mogen scheuren....

In de middag op bezoek geweest bij een oud-collega, hij heeft zijn vrouw anderhalf jaar geleden verloren en aangezien ik een flard had geschreven over de laatste uren van zijn vrouw, die mijn mijn bundel staan van dit jaar, die ik hem gestuurd had, nodigde hij mij uit bij hem thuis in zijn nieuwe flat. Hij had iets bijzonders gemaakt voor zijn overleden vrouw. Dus ik ben er geweest, wat een prachtige idee heeft hij uitgevoerd, hij heeft een schilderij laten maken, heel modern van zijn vrouw, in de kleuren van de gang en ziet er zo mooi uit. Je komt binnen in het huis en meteen zie je dit schilderij.. Het is alsof ze je verwelkomt in zijn huis. ik vind het prachtig. 
We hebben heerlijk zitten praten over zijn overleden vrouw, over het leven en van alles, ik vond het erg gezellig en leuk ook met hem.

Daarna nog snel wat dingen gehaald bij de Action die ik nodig had voor het oud en nieuw maar ook voor mezelf nog wat tut spullen. 

Toch nog wat bloemen gehaald voor op de tafels omdat het anders zo leeg is,  mijn huis toch nog snel even schoongemaakt, moet tenslotte schoon het nieuwe jaar in, daarna lekker gegeten, om daarna extra te genieten van de rust in dit huis. Lekker voor de tv gehangen en om half 8 naar de kettlebell
Ik noem het tegenwoordig de kettlehel.. het is afschuwelijk wat Frank verzint, hij oogt zo lief maar het is een beul..

Kortom het was een volle maar mooie woensdag gisteren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten