zondag 15 januari 2017

Jenny en Marijn

Het klopte helemaal.. ze schreef in haar begin bericht.. Mijn stem is nog goed.. dus ach waarom niet.. en het klopt haar stem is nog goed... Sterker nog, hij is meer gekleurd geraakt door de jaren. Er is maar 1 die dit kan wat er gebeurt.. Jenny Arean... en oh wat een show was dit.. onder de indruk van dit klein vrouwtje.... Er staat iemand.

Natuurlijk was de weg naar Capelle dit keer ook goed te doen, het was zaterdagavond, maar aangezien ik tegenwoordig heel vaak in de file sta als ik naar Capelle ga, miste ik bijna de afslag bij gouda naar Rotterdam, omdat ik er zo snel was.. Toch vervelend op zon moment dat er geen file is... 

Ruim op tijd na mijn broodmaaltijd in de auto kwam ik aan bij vriend Frans. Na even kort te hebben gesproken gingen we op pad naar het theater om te genieten van deze prachtige show.

Jenny is een vakvrouw maar dat wist ik al, ze zingt de liedjes vanuit haar hart met als gevolg dat ze ze speelt ze, ze beleeft ze. Ik denk dat Marijn tijdens de hele show geniet van het samenwerken met zon vakvrouw, hij kan er nog veel bij leren.

Dit schrijvende moet ik bekennen dat hij zijn mannetje staat naast Jenny, hij valt niet weg met zijn stem of zijn manier van zingen. Zijn liedjes worden ook doorleefd, hij geniet zichtbaar van de samenwerking. Tevens kan hij ongelofelijk veel met zijn stem,  hij heeft een enorm bereik.. 

ach om het nooit af te leren als het even niet gaat het lied van Jenny dat me altijd raakt:


Wederom was dit een heerlijke avond in het theater.. Nu op naar de volgende.. in Februari zullen wij bij de premiere van Ruth haar nieuwe show getuige zijn van, wat ik verwacht een spectaculaire avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten