vrijdag 20 januari 2017

open avond

Elk jaar weer is het er tegen opzien, maar je weet dat deze twee keer gaan komen
Je weet als je een nieuwe seizoen begint dat inderdaad het open huis weer om de hoek komt kijken.

Soms zou ik graag de andere kant op kijken op sommige momenten. Nu moet ik bekennen dat het ook wel erg leuk is altijd. 

Ik begin en voor ik het weet zit ik er weer in, ik stap in de modus en richt me altijd al op het kind, nu helemaal. Ik geniet daar van , ik zie de kinderen stralen, vind het leuk het spel aan te gaan met de kinderen, ze een beetje uit te dagen, een beetje te plagen en vooral ook uit te dagen
je ziet dat de ouders genieten en de kinderen ook.

Dit jaar hadden we, zoals ook vorig jaar het maken van foto's met greenscreen, ik had twee leerlingen uit klas 3 die me hielpen en die doen het zo geweldig goed, het is genieten gewoon hoe ze het aan pakken en hoe goed ze inspelen op die kinderen. Ik sta te genieten en geef ze zoveel vertrouwen dat ze het ook helemaal goed en leuk doen.

Wat is het heerlijk als ik oud leerlingen tegenkom die vorig jaar in klas 1 zaten en die nu het lokaal binnenkomen en mij zien en me om de nek vliegen, waarbij zelfs ouders staan, de leerlingen zeggen dan :"Meneer we missen u vreselijk, de hele klas wil u terug". . Ik zeg dan altijd dat ik het lief vind dat ze dit zeggen en dat ik ze ook mis, maar dat ze nu ook een goede docent hebben voor drama en daar hun best moeten doen. Maar ik straal van binnen dat ik deze complimenten krijg van deze leerlingen.

Het is een avond waarin ik eerst in het begin op moet starten voordat ik los kom, maar het is heerlijk echt waar, al ben ik na een avond wel gesloopt.. ik ben kapot.. want het is de hele avond staan en jezelf verkopen en leuk doen.. maar het werkt wel erg goed.

Kortom morgen nog een ochtend en dan zit het er weer op, dan kunnen we genieten van het weekeinde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten