donderdag 5 januari 2017

Op een mooie pinkersterdag

Vrijdag 23 december ben ik met vriend Frans naar het theater gegaan in het sprankelende Capelle.. In een nog niet eens half volle zaal  met publiek, werd de voorstelling "Op een mooie pinksterdag" gespeeld.

Wat een grandioos mooie voorstelling, het decor bestond uit dozen met zgn allemaal liedjes van de drie componisten. Jaap Stokkerman, Harry Bannink en Ruud Bos. Mannen die garant staan voor prachtige liedjes

De show is met oog voor detail gemaakt zo hebben de drie zangeressen alle drie een andere jurk aan maar dragen ze schoenen van een kleur van de andere zangeressen.
Prachtig detail.

Ze maken er een prachtige show van, met liedjes die je raken, die je kent die je meezingt. Ze hebben kleine stukjes die ze spelen, niet altijd even goed maar wel onderhoudend al is het stukje dat vooraf gaat aan het lied over de playboy, hilarisch, dat het zelfs bij vriend Frans, zijn OEOEOEOE liet horen toen ze zich liet vallen van een blok. Prachtige inleiding.

Dit is een voorstelling waar ik erg van genoten heb en zeker ook omdat het een ontspannende avond in een totaal niet uitverkochte zaal in Capelle wat me dan weer ontzettend verbaasd dat er niet meer mensen naar deze voorstelling zijn gegaan

Het lied haat, prachtig uitgevoerd en zo mooi gezongen. geweldig. We zaten op de eerst rij en wat heb ik genoten van deze show.. een absolute aanrader om te gaan bekijken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten