vrijdag 2 december 2016

het heerlijke avondje is gekomen.....

Het heerlijke avondje is gekomen.. avondje van Sinterklaas...
Vol verwachting klopt mijn hart
wie de koek krijgt wie de gart


Kortom het is tijd voor Sinterklaas avond met vrienden met het Sinterklaasspel.

Gisteren alles afgemaakt, de kadootjes echt ingepakt, de zakken losgemaakt en alvast 1 zak gevuld met de nodige kadootjes. De inkopen die ik moest doen, nl 4, okey het werden er 5, smeersels gekocht, toch maar snel even stoofpeertjes gemaakt gewoon omdat het lekker is ergens bij.

Alle kerstkaarten geschreven en voorzien van postzegels voor zover dat nodig is, tevens ook gezorgd voor dat de kaarten al gesorteerd zijn, zodat ik zo af en toe wat dingen op de bus kan doen. Heb inmiddels geleerd dat het het beste is de kaarten op de bus te doen in de week van Sinterklaas.. men is dan net bijgekomen en de kaarten komen dan erg mooi aan.

Natuurlijk ben ik al aan de sleep geweest met het naar boven halen van de kerstspullen.. bijna alles staat er al, alleen nog de kerstboom, die moet ook nog komen.

Kortom na het heerlijke avondje volgen er nog velen dat weet ik nu al..

Vandaag merk je dan toch, alsof je weer terug bent in je vroegste jeugd een soort van spanning in je lijf.. heerlijk vind ik dat gevoel. 

Ik moet ook altijd denken aan de geur van speculaas met mandarijnen.. dat is zo verbonden voor mij met Sinterklaas, ik kan er geen genoeg van krijgen. Wel een nadeel is dat er weer veel te veel lekker eten in de schappen ligt, ik hou me in, maar soms lukt dat niet.. dan heb ik weer een zak met pepernoten met witte chocolade in handen en dan geniet ik weer enorm ervan..
Kortom het is wederom een heerlijke tijd, en ik kan er geen genoeg van krijgen.

Morgen het verslag van het heerlijke avondje met de vriendengroep...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten