donderdag 29 december 2016

eindeloos lang....

De donderdag, ik kan alleen maar zeggen, ik geniet met volle teugen van mijn vakantie. Omdat de dagen zo heerlijk gunstig vallen is het een genot. Het voelt nu als een hele lange vakantie. mede omdat de dagen die je wat kan ondernemen nu niet zo beperkt zijn. De feestdagen vallen gunstig.. in de weekeinden wat is dat een plezier.

Kortom een dag waar ik heb genoten van het eigenlijk niet zo veel doen.
Heb eerst heerlijk gesport met Paulien, lekker bijgepraat, beiden ingetekend voor de gezonde lijfstijl mogelijkheid. Leek me zinvol om dat maar eens op te starten in 2017. Daarnaast even lekker wezen shoppen, de bouwmarkten af... ik moest een nieuw kerstlampjesgordijn hebben omdat die ik had hangen af was, dus maar eens goed gezocht en ja hoor een mooie gevonden, die in de opruiming was. Tevens, dat is nog leuker, heb ik nog wat nieuwe vogeltjes gevonden voor in mijn inmiddels opgeruimde kerstboom, deze komen dus volgend jaar als extra versiering in de boom. Kan ik me nu al op verheugen.

Kreeg vandaag wel het trieste bericht dat de kat van vrienden van mij, moest inslapen. ik weet als geen ander hoe verdrietig dit kan voelen en dit is. De kat had kanker aan zijn neus en dat was nu zo heftig dat gewoon geen oplossing meer mogelijk was dan laten inslapen. Natuurlijk is dit heel erg verdrietig en pijnlijk, maar ik zie het ook als een mooi kado geven aan de kat, hij mag nu slapen en rusten na 16 jaar een mooi en goed leven gehad te hebben..

De avond kreeg ik een oud leerling, en inmiddels vriend, te eten. Erg leuk weer met hem zitten te praten tijdens de kaasfondue..  Er komt altijd van alles langs en we praten overal over. heerlijk en het is genieten zo samen.

Kortom het was een heerlijke donderdag, niet echt schokkend maar wel heerlijk..

Nog 2 dagen te gaan en dan is het 2017, ik verlang er na.. een nieuw jaar waarin van alles gaat gebeuren..laat maar komen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten