woensdag 16 november 2016

Relaxed

Voor het eerst sinds tijden had ik nu echt een keer alleen maar `1 uur les op de woensdag, gevolg is dus dat ik daardoor even tijd had om lekker boodschappen te doen, met mijn flardenbundel van 2016 aan de slag te gaan, die weer een prachtige bundel gaat worden. Mede om de kerstverhalen. Het waren echter zo veel flarden dat als ik er alles wat ik er in wilde hebben er in zou zetten ik op 350 pagina's zou komen. Dus ik heb een selectie moeten maken. 

De blog over een oud mentor leerling van mij heb ik er uit moeten halen maar die komt zeker in de bundel van 2017. Er is eigenlijk al genoeg materiaal voor de bundel van 2017, alleen nog een titel bedenken maar dat komt ook wel.
De bundel is bijna klaar , ik wil zaterdag middag, of wie weet vrijdagavond nog even de laatste dingen bekijken, de flarden nog een keer goed doornemen en kijken of het inderdaad goed is zoals het is, en dan gaat hij naar de drukker en de uitgeverij.
De titel vind ik al erg geslaagd in ieder geval; "Aan de achterkant van de schaduw"

Daarnaast heb ik eindelijk een nieuw dekbed, het was nodig, die ik heb, is al van voor de oorlog, en hij is op, dus een nieuwe is meer dan welkom. Het is een mooie geworden. De volgende stap zal een nieuw matras worden, dat is ook nodig namelijk. die is inmiddels ook aan vervanging toe.

De middag vloog voorbij, zeker omdat ik de sinterklaaskadootjes bijna rond heb,  nog 1 kadootje regelen, en een ander ontvangen, dan is het klaar. Daarnaast zijn de kerstkadootjes ook klaar, dus ik ben er klaar voor. Het besef dat het jaar bijna voorbij is is heel bizar voor mij, een indrukwekkend jaar wederom, maar de terugblik komt natuurlijk op 31 december, na het traditie getrouwe kerstverhaal, maar eerst focussen op het sinterklaasgedicht en zonder dollen het is dit jaar een klus om iets leuks en orgineels te bedenken, maar het zal lukken ergens.

De avond pavi, heb ik maar even overgeslagen, mijn sportmaatje kon niet, dus ja ik dan ga ik ook niet, dan krijg ik prive les, dus ik ben alleen naar de core geweest en naar de hel die Kettlebell heet.

Wat een ellende, het klinkt zo simpel maar het was afzien dit keer. We moesten de piramide doen, dus 15, 12, 9, 6.. en dat op een omgekeerde bosobal... gevolg je staat niet in evenwicht maar je moet jezelf corrigeren en dan oefeningen doen met de kettlebell

We begonnen met de ene 15 kettelbell swings op de vloer o ander moest squaten met de kettlebel op de bosobal, als je het rijtje af had, dus op 6 was gekomen, moest je het omdraaien, dus kettlebelswing op de bosobal en squat op de vloer, Daarna kreeg je het zelfde rondje maar dan met deadmens lift met 40 kilo aan elke kant en de row op de bosobal.. daarna kregen we even rust en mochten we bijkomen om de doodsteek te horen, namelijk 200 situps en 100 squats. terwijl je tong al op de vloer hangt, je al zo moe bent dat je het woord pap al niet meer kan uitspreken. kortom het was een hel..
En de instructeur maar lief onschuldig lachen.. kon hem wel schieten.

Daarna lekker naar huis, om nog wat dingen op een rijtje te zetten, die spelen op school. Het werkt, het lucht op en het is ineens alsof dingen op hun plek vallen. dus het komt goed
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten