dinsdag 22 november 2016

Het is hier geen Hotel...

Een tijdje geleden kreeg ik de uitnodiging om de avond bij te wonen die georganiseerd werd door de GGD.
Dit leek me erg leuk, mede omdat de titel was :" Het is hier geen Hotel", en aangezien ik gek ben op reizen en hotels.. ben ik in.. ik wil dit wel.. en hotel.

De avond ben ik begonnen met vriendin Laura en collega Willem om samen eerst te eten bij Kaas en Koe, of Koe en Kaas, in ieder geval was het er goed eten..

Ik was er keurig op tijd, nadat ik eerst heel snel langs de ophaal punt gegaan was voor spullen die niet bezorgd waren, om de gadget bij mijn kerstkaart op te halen. Hij was al dicht, maar gelukkig hielpen ze me en mocht ik nog snel even naar binnen. Het is prachtig en uniek geworden. een echte must have vind ik... maar meer ga ik er niet over zeggen.

Daarna ben ik dus lekker gaan eten bij Koe en Kaas, een kaasburger van goudse kaas met een cudney van rode ui, een truffel mayo met een zakje patat.. let wel een zakje geen zak... het was genoeg maar dan ook net.. Daarna heb ik natuurlijk een heerlijk sorbet genomen.. kon het niet laten het was tenslotte toch mijn uit eten avond.

Laura ging collega Willem nog snel even naar school brengen en ik ging op zoek naar het huis van Laura om even met de mannen te praten en te dollen maar ja mijn oriƫntatie en ook mijn kennis van daar waar Laura woont, laat staan haar huisnummer, was weer eens ver te zoeken. Dus ja ik ben hopeloos verdwaald, toch nog snel even naar binnen toen ik het uiteindelijk gevonden had en even zitten te praten met de boys.. en Erwin.. erg leuk weer. Ik ben gek op die kerels..zo oprecht en open en eerlijk.. genieten altijd als ik ze zie.

Daarna zijn Laura en ik naar de voorlichting gegaan van Het is hier geen hotel, we waren wat laat en dus konden we helaas niet over de markt lopen maar moesten we meteen door de zaal in voor de voorlichting over drank.. inhoudelijk voegde het voor Laura en mij niet zo veel toe, maar ja we hebben wel ons laten zien van de school, tevens hebben we wat kunnen netwerken. Erg leuk vond ik het dat ik vriendin Maroeska ook zag en die kwam lekker naast mij zitten.. erg gezellig

De voorlichting werd ondersteunt door een vlogger over de puberteit, hilarsich

 
Nadat alles was verteld werden we geconfronteerd met theater groep Lev, ik kende ze al en aangezien ik ze al vrij vaak heb gezien, was het voor mij niet meer verrassend wat ze zeiden en speelden, het werd voor mij wat voorspelbaar.

De pauze brak aan en konden we even over de markt lopen.. wat wel interessant is.. daarna kregen we het tweede gedeelte over Sociale media, ook boeiend maar aangezien we zelf ook deze lessen verzorgen was er voor ons ook niet echt veel nieuws onder de zon.. Dus ja.. we hebben een goede avond gehad en het was goed er te zijn.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten