maandag 28 november 2016

Almere

Gisteren was ik afgereisd naar Almere voor een tweedaagse cursus Kanjer training. Dit is een soort van sociale vaardigheidstraining en dus zeker de moeite waard om te volgen en te gaan doen vond ik. Dus waarom zou ik niet de stoute schoenen aantrekken en kijken wat ik zoal nog kan leren. 
Daarnaast dacht ik twee dagen een soort van vakantie is ook niet weg, dus al heel vroeg een kamer geboekt bij een hotel.

Onderweg naar Almere zag ik het al ik was verstandig geweest door een hotel te boeken. Onderweg was het druk. Gelukkig is TomTom gewillig en ben ik eigenwijs en zo kwam ik keurig op
Tijd aan in Almere.  Het gebouw vinden was ook niet lasrig wel was het lastig een parkeerplaars te vinden.  De cursus was erg leuk en boeiend,  toch merk je dat je al heel
Veel dingen al doet. Nu krijg je er soms een naam bij maar je weet dat je het doet. Ook mijn collega Saskia was net als ik wel enthousiast maar ook gematigd.  Het is erg leuk
Om met een collega op een cursus te zitten die je niet zo heel goed kent, je leert elkaar anders kennen en dat is leuk je bouwt een band op.  Ik geniet dubbel.

Na de cursus ben ik even Almere in gegaan,  mooie stad wat dingen gekocht, daarna lekker   War gegeten in de stad en naar het hotel. Het was even zoeken maar de plek maar dan heb je wel wat. Het hotel is niet echt een hotel het is een woonbootje. Erg terug naar de basis dus. Geen WiFi op de boot dus het was een avond in bed onder drie dekbedden tv kijken en ja heerlijk modern Family kunnen kijken.   Moet bekennen dat een woonboot heerlijk is masr wel heel koud op de vloer , zonder pantoffels is het koude voeten.

Besefte me wel dat ik thuis niet de wekker uit heb gezet dus sorry voor de buren het duurt van 6.10 tot 9.37 dus ff doorbijten. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten