dinsdag 1 november 2016

ach zoveel te doen

Natuurlijk ben ik me er van bewust dat ik de laatste weken, na mijn vakantie, me soms er wat gemakkelijk af lijk te maken. Ik plaats een blogje met leuke spreuken, met wet van Murphey, een flard en noem maar op. Zelden zijn er echte blogs over de hectiek van de dag..

Daar zit het hem nu juist in, de hectiek van de dag..... de weken na de vakantie zijn zo vol met veel dingen die ik moet doen en wil doen dat ik soms even geen tijd heb in de avond om een leuke blog te schrijven over de dag, de gedachtes etc. Vandaar nu maar even wat tijd genomen.

Ik geef nu al toe het is maandagavond het is 23.20 wintertijd.

De afgelopen weken na de vakantie waren gewoon weer wennen aan de school, het weer opstarten van de lessen met leerlingen, het weer vol energie aan de slag gaan. Kortom het was een prima begin maar wel vermoeiend. Tel daarbij ook op dat ik nog sport elke dag, soms gewoon wel te moe ben maar dan toch ga omdat ik het nodig vind om te sporten. Natuurlijk kom ik er fitter vandaan dan toen ik ging, zeker is het zo dat ik me dan lekkerder voel.

De avonden waren ook gevuld met afspraken met vrienden, met vergaderingen, kortom soms te weinig tijd om echt even de rust te pakken om te schrijven, maar ik vind het zo leuk om jullie op de hoogte te houden van mijn capriolen en mijn gedachtes etc.

Afgelopen zondag heb ik eindelijk de bundel, die ik gemaakt heb naar aanleiding van de vakantie in Breda naar de drukker gestuurd. Deze bundel komt slechts in 3 uitgaves uit, en zal dan ook alleen bij de kb, bij de mensen met wie ik op vakantie was en bij mezelf liggen. De flarden zijn wel te lezen op mijn site.

Daarnaast ben ik ook bezig met de flarden naar aanleiding van mijn vakantie in Sevilia, het debakel van de verloren foto's is iedereen wel bekend. Ik heb diverse tips gekregen maar helaas tot dusver nog niets wat echt heeft geholpen.  Nu heb ik vandaag mijn computer terug gekregen van de ICT afdeling en een externe schijf met heel veel gegevens die ooit zijn weggegooid dus ik hoop dat de fotos er nog op staan. Dit moet ik aankomende dagen en weekeind helemaal doorzoeken. WE zullen zien, ik bid me rot.

Deze week kreeg ik ook de correctie binnen van de nieuwe bundel voor 2016, Aan de achterkant van de schaduw, ik moet ze nog plaatsten en de bundel verder vormgeven zodat hij naar de uitgeverij kan en dat hij dan kan worden gedrukt, Ik ben weer erg nieuwsgierig hierna, mede omdat ik hem weer erg mooi vind geworden. In deze bundel komen ook de twee kerstverhalen van afgelopen jaar, maar ook een speciale blog die ik heb geschreven naar aanleiding van Samenloop voor Hoop, waarbij het lot mij samen bracht bij een foto van een oud leerling van mij die te vroeg gestorven is aan deze afschuwelijke ziekte. Kortom wederom een bundel die speciaal zal zijn.

Tevens heb ik ineens het plan om gegooid voor de kerstkaarten, ik kreeg ineens een nog leuker idee, dus ik heb opnieuw wat dingen moeten regelen, maar dat is ook helemaal niet erg.Het maakt het ook bijzonder en ook goed. Het is dit jaar een nog bijzondere kerstkaart dan andere jaren. Kortom een hele mooie denk ik. Kan niet wachten totdat ik hem kan versturen.

Tevens druk met het bedenken van het nieuwe kerstverhaal, het broeit al een jaar maar ik kom nog niet veel verder dan het begin. Daarnaast ben ik ook nog druk met lessen verzinnen en op papier zetten. Kortom ik doe veel.. en er is nog zoveel te doen.. maar het gaat goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten