vrijdag 25 november 2016

lotus en game experimence

 Gisteravond was een heerlijke maar drukke avond, zo druk dat ik niet eens een voet in de sportschool heb kunnen zetten. Na mijn school, waar ik heerlijk heb gewerkt, meteen door naar huis, snel spullen inpakken en om half 5 zou Ankie komen om mij op te halen voor een klus in Zevenhuizen. Onderweg hebben we natuurlijk heel veel lol altijd en al helemaal blij met dat er file was, konden we wat langer praten met elkaar. Bij aankomst waren we even het spoor bijster welke zaal we moesten hebben, sorry Ankie wist even niet welke zaal we moesten hebben, maar verder was het prima. Een heerlijke avond gehad en we waren vroeg klaar. Onderweg naar huis, vloog ons ineens een zwaan voor de auto, gelukkig net aan de zijkant, we hebben zijn vleugel geraakt, en ondanks dat we wilden stoppen, kon dat niet achter ons zat een andere auto, dat als we zouden remmen we dus de pineut waren. Dus een eindje verder op zijn we gestopt. Gelukkig zat die auto achter ons ook meteen een aan de kant van de weg en vertelde al dat het een zwaan was. Maar dat teruggaan geen zin had, het was niet heel ver, er was al een vrachtwagen met volle vaart over de zwaan gereden, dus we konden niets meer doen. Na deze trieste mededeling, mede omdat we zwanen allebei zo mooie beesten vinden zijn we dus maar verder gereden naar huis. Toch zit er meteen een ander soort sfeertje in de auto dan.

Gisteravond was ook de game experimence, dus omdat we vroeg waren kon ik er toch nog even gaan kijken. Ik was donderdag ochtend al naar binnen gelopen bij de afdeling ict, omdat ik namelijk altijd even kom aan het begin om ze te helpen op te starten. Dit keer kon ik dus niet dus ik had een hele tas met chocoladeletters en banketstaaf bij ze afgegeven. Dit om ze heel veel energie te geven. 

Gelukkig kon ik toch nog snel even kijken, dus ben ik langsgegaan. Het zag er prima uit, mooi aangekleed weer en het thema was weer gaaf. Ze hadden een prachtig parcours uitgezet door de school waarbij die gasten dus muntjes konden verdienen. Ze moesten van alles doen en moesten binnen een bepaalde tijd het halen. 8 opdrachten met  soms onmogelijke obstakels, toch hebben ze het gehaald en deden ze het helemaal gaaf en goed. Ik ben met 1 groepje meegelopen en heb ook erg genoten van het spel en hoe ze het speelden. Prachtig.

Na een uurtje ben ik eindelijk naar huis gegaan waar ik even nog tv heb gekeken en daarna mijn bed heb gezocht. Wat een heerlijke avond was dit terwijl het heerlijke avondje nog moet komen.

Ben altijd weer supertrots op wat mijn schooltje dan doet op dit gebied, elk jaar weer zijn het grote evenementen waar de leerlingen toch heel erg van genieten en ook de organisatoren genieten helemaal.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten