woensdag 22 juli 2015

Vakantie heerlijk..

 
 
Ach het is een gegeven, ik heb heerlijk vakantie, ben  net drie dagen even er uit geweest, en heb een
paar nachten in een heerlijk hotel geslapen, wilde toch wel ff echt de camping ontwennen.
Even weer weten wat voor een luxe ik zo kan hebben.
 
 
Ik moet zeggen, de dagen waren goed en vol, de avonden heerlijk, omdat ik ineens zomaar naar dingen keek die ik normaal niet zie, en ineens ontdek dat er meer is dan ik wist.
 
Ben helemaal fan geworden van de show van Dino, een show waarin drie cabaret mannen het met een medespeler uit het publiek aan het spelen zijn voor de eer, het is hilarisch af en toe.
 
Daarnaast was het ook even heel heerlijk om gewoon ff echt lekker weg te zijn, even weer voelen hoe het is om op jezelf aangewezen te zijn. Ik moet zeggen ik ben een gezelschapsdier maar het is ook wel lekker soms om even gewoon te doen wat jij wilt en niet te overleggen, al kan ik mijn vakanties met mijn vrienden niet missen. Zo ook niet de leuke avondjes uit etc, de dagjes de hort op, het is allemaal heerlijk.
 
Maar goed, het is vakantie, er ligt een hoop werk te wachten, dus vandaag maar begonnen, ja schrik niet met de kerstkaarten. ik hou er van om ze op tijd af te hebben, dan is het klaar en hoef ik er verder niet over na te denken. Ook heb ik nu eindelijk tijd om eens mijn contactenlijst op de telefoon en i-pad op te schonen, op de een of andere onverklaarbare wijze staan er ineens allemaal leerlingen in die ik niet heb toegevoegd, dus die moeten er uit.
 
Daarnaast wil ik nog een aantal dingen extra doen die ik toch al moet doen maar gewoon eigenlijk geen zin in heb, terwijl ik weet, als ik er aan begin, hooguit een uurtje en dan is het klaar. maar goed het maken van de zin kost meer tijd dan het doen.
 
Ik denk heel vaak aan het boren van een gaatje in de muur, je bent er zo lang mee bezig er tegen aan te hangen, dan de spullen pakken, incluis de stofzuiger, en dan in 2 okay als je minder handig bent 1 minuut zit er een gat in je muur incluis plug en schroef en is het leed geleden, Terwijl het pakken van de spullen en het er tegen aan hangen veel meer tijd kost, veel meer werk is.. dan het gewoon ff doen...Maar dat is het juist het is nooit zomaar even doen, het is teveel doen lijkt het..
 
Zo moet er ook nog een nieuwe verjaardagskalender gemaakt worden, omdat sommige vrienden niet meer onder ons zijn, sommige vrienden niet in mijn leven bleven, wat goed is omdat soms mensen jou genoeg gegeven hebben en jij ook aan hun, is het goed dat een ieder zijn eigen weg gaat.
 
Er moet nog een bundel vorm gegeven worden, een boekje moet af voor een leerling, en nog de nodige schoonmaak dingen gedaan... en ik doe dat me een rustig gevoel.. omdat ik gewoon heerlijk tijd heb.... wat wil ik nog meer
 
Kortom mijn vakantie, heel bewust ook voor gekozen, bestaat uit om deze dingen te doen, waar ik al een jaar of langer tegenaan hang maar die ik dan nu lekker goed en snel kan aanpakken en opruimen..
 
Heerlijk het is vakantie.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten