vrijdag 3 juli 2015

High Wine

 
 
Vandaag na een intensieve Pso workshop gingen we met de unit en High Wine doen. Mensen die mij kennen weten dat ik al jaren geen wijn of alcohol drink, maar goed, het was voor een goed doel en ik ging dus maar voor de High Water met vegetarische hapjes.
 
 
We hadden keurig op tijd afgesproken bij de Wijnbar &Co, en daar was ik dan ook op tijd. Het was meteen al duidelijk dat we op hoge krukken moesten zitten, en dat is zo niet mijn ding, dus ik dacht ik doe het anders ik ga gewoon van stoel wisselen, en pak een kruk met leuning, en dat zat meteen veel beter.
Toen iedereen er was was het geweldig leuk, we kregen een hapje vooraf met een tomatensoepje, waarin twee capsules werden gedaan die gevuld waren met speciale kruiden die dan in de soep gingen oplossen. Een leuk idee dat zeker maar of het effect heeft ik heb geen idee, ik heb er wel van genoten. Daarna kregen we een heerlijke gevulde bloem van de courgette, iedereen met vis, of eendemousse ik met pestomousse  wat erg lekker was.
 
Marianne die het geregeld had, kwam aanzetten met een leuk vragenspel zodat we met elkaar de tijd konden doden met een leuk spel. Het was geniaal, vooral als je er achter komt hoe gemeen en hoe onsportief sommige collega's dit spel spelen. Ik heb weer heel wat geleerd van mijn teamgenoten en dat inzicht ga ik zeker de komende tijd gebruiken. Er werden bondjes gesloten, met de afspraak dat ze het niet verder zouden zeggen, maar ondertussen vertelden ze het door. Stiekem onder de tafel werd er opgezocht op de telefoon, etc. Gelukkig won diegene die het meest eerlijk was en gewoon veel kennis bezat. Zijn teamgenoten echter straalden maar wisten eigenlijk ook weinig.
 
We kregen een prachtig hoofdgerecht geserveerd, met een drietal krieltjes gevuld met een soort sausje, en een leuk groentemengseltje onder aan het bord, waar later de stukjes vlees konden worden neergelegd, Voor mij was een heerlijke gevuld taartje met vergeten groentes en kaas gemaakt, en inderdaad de groentes waren echt vergeten.. maar het was heerlijk en het vulde als en gek.
 
Aan het eind kregen we en toetje bestaande uit een kaasplankje zorgvuldig opgemaakt en mooi verzorgd. prachtig.
 
Na het eten gingen veel collega's weg maar een aantal bleven er nog en dus gingen we nog even met elkaar naar Schatjes... waar de jonge honden natuurlijk uit hun dak gingen en we hebben vreselijk gelachen met elkaar het was genieten ... om half 12 ben ik maar naar huis gegaan terwijl ik eigenlijk had gedacht dat ik veel vroeger thuis zou zijn maar het was zo kei gezellig met die jonge honden en we hebben ook zo lekker gepraat dat ik helemaal genoten heb van deze avond
 
Ik besefte weer eens dat ik in een gouden team zit met geweldige collega's.
 


 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten