woensdag 1 juli 2015

Diploma uitreiking



Woensdagavond hadden we de jaarlijkse diplomauitreiking in het Castelum in Alphen aan den Rijn.
Dit is elk jaar weer leuk, mede omdat het zo geslaagd is en dat men er zoveel tijd insteekt met elkaar om er iets leuks van te maken.

Van te voren ging ik met een aantal collega's  heerlijk uit eten en maakten we gebruik van het feestmenu dat we konden krijgen voor slecht 9,95 een voorgerecht en een hoofdgerecht. Ik wil natuurlijk ook een nagerecht dus het was toch weer wat meer dan het was maar ach dat mag de pret toch niet drukken denk ik dan.


Dit jaar hebben we gekozen voor een andere aanpak dan anders, wat ook erg geslaagd is, we hadden andere presentatoren wat een verbetering is in vergelijking met voorgaande jaren.

Tevens dat de leerlingen nu echt in het zonnetje zaten dat ze de tijd kregen om in alle rust hun handtekening te zetten en tevens de familie fotos mocht maken. Geweldig vond ik dit.
Prachtig.


Ook het laten zien van het filmpje dat gemaakt is door de docenten vond ik geslaagd en daarbij was het erg leuk hoe de leerlingen daar op reageerden.

Naast het filmpje zongen de coaches nog een persoonlijk lied voor die gasten wat ook meteen heel goed ontvangen werd.

Na de pauze kregen de leerlingen de gelegenheid om te genieten van Op Sterk Water, een improvisatie show door 4 personen wat erg leuk is om te zien. De humor die ze hebben was erg leuk en geslaagd

Bij het weggaan van het theater kwam nog even een leerling die ik in de counseling heb gehad, even naar mij toe en zei, meneer ik wil u nog een keer een hand geven, u hebt mijn leven veranderd... Ik ben dan stil, en het raakt me omdat hij, zonder dat hij het  wist ook mijn leven heeft veranderd. Dit vind ik mooi, dat je door met iemand in contact te treden, soms ineens andere dingen gaat zien door leerlingen. Daarnaast is het natuurlijk zo dat ik altijd verander door de leerlingen waar ik mee omga.. het is helemaal goed maar soms zijn er leerlingen die je net iets meer raken dan een ander.. en dat is het mooie van mijn vak.

Kortom het was een leuke en vreselijk goede avond dit jaar
voor herhaling vatbaar.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten