maandag 27 juli 2015

en ja hoor de derde week is begonnen


Het lekkere van vakantie is toch echt wel dat je gewoon je bed pas uitkomt als jij denkt dat het tijd is.. vandaag was dat om 10.00... dus best wel vroeg eigenlijk, omdat ik pas om half 2 in bed lag.
Heerlijk een dag genomen om rond te lummelen, niets te hoeven maar ook wat te doen.

Ik begon met het kijken naar de film Frozen ground.

Een prachtige film over een man die op zoek gaat naar een seriemoordenaar die al  15 meisjes heeft vermoord en begraaft in de grond in Alaska.. Hij is een soort jager... Prachtige film ook deze.


Na deze film ben ik maar eens begonnen met wat me de hele week al tegenstaat maar wat gewoon moet gebeuren.. dus ja ik ging aan de schoonmaak. Mijn slaapkamer kon wel eens een grondige beurt hebben. Mijn geweldige hulp in de huishouding, doet het fantastisch  dat is een feit, maar ik wilde een keer ook echt achter de dingen schoonmaken, even een keer de gordijnen wassen, het roostertje in de slaapkamer er af halen en schoonmaken, en ja hoor de geel verkleuring van het roostertje halen. Dit is nog een aanslag van toen ik nog rookte.. dus men kan bedenken hoe lang ik dat roostertje niet van het raam heb gehaald, en niet heb schoongemaakt.
Nu dus wel. Ik had de smaak te pakken kennelijk, en heb meteen de gang en het toilet meegenomen om de dingen die er hangen stofvrij te maken, de lampen even af te nemen etc, dus gewoon ff lekker aan de schoonmaak. Mjin bad zat inmiddels onder en vol  met natte stof, omdat ja de stof van de spullen die ik gewoon onder de douchen heb gezet moest toch ergens blijven. Kortom nu is mijn slaapkamer, mijn gang en toilet prima, De badkamer en de woonkamer moeten nog, en nog in de keuken de kastjes met pannen er in.. dat is nog ff afzien maar dat gaat gebeuren, dan is alles gedaan  en echt weer een keer goed onder handen genomen. Vandaag trouwens maar 1 vuilniszak vol gekregen dus dat viel mee. Al moet ik nog wel mijn kledingkast door zoeken op spullen die weg kunnen

Na het schoonmaken was het tijd voor de volgende film


The Keeper, deze film was wel aardig maar niet echt schokkend dus ik ben er niet zo kapot van, maar hij was grappig om te zien. Ging over een man en in dit geval, hoe voorspelbaar, de chef van de politie die een meisje ontvoert en opsluit in zijn kelder... Het gegeven is goed, maar toch de film niet zo.

Dus dan maar over op film 3
Taken.. en dat is een gave film, een aanrader. Ik heb ooit deel 2 en deel 3 gezien maar deel 1 nog nooit en nu dus wel.. prachtig. En het gegeven zo angstwekkend, dat jonge meiden die alleen op vakantie gaan worden opgewacht door iemand die ze meeneemt en voor ze het weten zijn ze ontvoerd, worden ze als verslaafd gemaakt en in gezet al hoer. De maagden die er zijn, die worden per opbod verkocht.... aan de hoogste bieder. Het beangstigd me, omdat ik hoop dat dit niet echt zo is maar je weet het nooit tenslotte er spelen zich zoveel dingen af in de krochten van het leven dat je dit niet altijd kan weten..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten