vrijdag 31 juli 2015

de laatste loodjes

 
Aangezien ik ineens zomaar de geest heb gekregen, ben ik afgelopen vrijdag  ineens toch maar begonnen aan mijn woonkamer, Deze moest schoon en af, deze moest gewoon klaar.
 
De kerstkaarten was ook een klus, die is inmiddels ook af en klaar, dus dat is ook opgelost, maar de woonkamer was nog wel ff afzien. Maar gelukkig ben ik fanatiek genoeg en zet ik door.
 
Eigenlijk had ik er twee dagen voor staan maar in 1 dag moest het toch ook kunnen had ik me voorgenomen. Dus ik ben hard aan de slag gegaan.
Het is me gelukt de woonkamer is ook grondig aan gepakt en nu nog alleen de badkamer een keer alles langslopen en dan zijn de klusjes klaar die ik van mezelf moest doen.
 
Okey ik moet nog een hele mik mak dvd's bekijken en heb mezelf verplicht gesteld dat ik geen nieuwe dvd's mag kopen totdat ik ze allemaal heb gezien. Er moet opgeruimd worden tenslotte.
 
Het mooie van mijn opgeruimde kamer is dat vriendin Heleen me en prachtige vaas heeft beloofd, die we zagen bij de bloemenzaak in de markthal in Rotterdam. Deze vaas enorm groot en vol prachtige kleuren, Je kon zoal zien dat het een uniek exemplaar is, hij zal prachtig staan in mijn woonkamer dat kan niet anders.
 
 
Kortom de laatste loodjes zijn nu ook gedaan en nu nog heel veel tijd om te genieten en nog meer uit te rusten..heerlijk
 
 
In de avond snel even naar vrienden geweest die terug zijn van vakantie. Het grappige is dat ik met IVAN, vooral via de vakantie app van hen zoveel lol heb gehad, dat we melig werden, en ik natuurlijk gekscherend zei.. Trouw met mij.
 
Vanavond waren we wederom aan het klieren met elkaar natuurlijk, en ja hoor ineen ging hij voor mij op de knieeen en kreeg ik een officiele vriendschapsverzoek van hem.. Zo gaaf en leuk.. een ring, vreselijk lelijk ding met een hele grote paarse steen, de Eifeltoren als symbool van de liefde en een hartje er aan. De ring ging inderdaad om mijn vinger...  Ik dacht dat ik niet bijkwam. Zo geweldig geniaal dit weer.
 
Kortom de vrijdag is ook weer goed verlopen  met zo zijn hoogte punten, zoals voor het eerst weer eens sporten sinds lange tijd.. wat is dat toch heerlijk.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten