donderdag 9 juli 2015

dag 1 ik zie nog geen verschil

 
Terwijl de eerste dag van de vakantie al bijna om is, het is ff wennen dat ik mag uitslapen, maar het is nog erger dat het niet lukt. Kortom om half 6 ping de ogen open.. en dat gaat dan om het half uur, ik blijf dat stug liggen maar het werkt niet helemaal... helaas.
 
Dus toch maar vroeg mijn bed uit met het voornemen veel te gaan doen, ik had een lijstje staan waarop ik dingen had geschreven die ik moest doen,
Zo wie zo moesten de camping spullen opgezocht worden voor het kampeer festijn.
Dus dat stond op het lijstje, er moesten wat nodige boodschappen gedaan worden, tevens moest er ook nog even goed schoongemaakt worden en natuurlijk gesport
 
 
Maar goed voor dat het lijf denkt ik ga nu wat doen is het tijd om te vertrekken naar de sportschool om met vriendin Paulien het circuit der doden te doen.. het is afzien zoals altijd, toch ondanks dat we
mopperen doen we het wel en het gaat steeds beter, ik geniet er zelfs van. Had zelfs nog energie om wat buikspieren te trainen extra al kwam het er niet van we raakten in gesprek en ja dan gaat de tijd verder.
 
Na het sporten snel naar huis en de nodige boodschappen gedaan. Heerlijk de jumbo heeft zoveel heerlijke vegetarische producten, dus ik kon weer heerlijk uitpakken.
 
Daarna naar huis en ja er moet ook even bij geslapen worden natuurlijk, het is zon drukke dag geweest al en het lijf is wel moe maar het hoofd nog te actief.. dus ja even rust pakken.
 
Daarna ben ik maar eens begonnen met het schoonmaken en opruimen van mijn keuken kastjes en kasten...
 
bijzonder is het wel dat je nog verpakkingen tegenkomt met eten wat goed is tot 1 aug. 2014, nooit geweten dat ik dat zo lang had bewaard.. maar goed, ik had al bij de Action hele grote vuilniszakken gekocht, zodat ik lekker veel er in kon stoppen.
 
Dit was geen overbodige luxe bleek, de zak was eerder vol dan ik had verwacht, dus deze snel naar de container gebracht.
 
Dus zak twee en ik had nog maar 1 kastje gedaan, dus het beloofde wel wat te worden...  dus eerst maar de bakken op de kasten, die vol zitten met spullen die je eigenlijk wel wilt gebruiken maar vergeet dat je ze hebt en dus niet gebruikt.  Dus uitgezocht en voor ik het wist ook vuilniszak 2 vol. dus hup weer naar de container en de volgende zak maar pakken.
 
Kastje met veel plastic bakjes voor als je ooit nog iets overhoud, nou dat werkt dus ook niet,  het was een chaos, dus uitgezocht, de deksels apart in een bak de bakjes ook en opgeruimd, daar ook nog een verdwaalde pan tegen gekomen die ik dus nooit gebruik of gebruikt heb dus die verdween ook heel zorgvuldig in de zak
 
Daarna de open stellingkast aan de beurt, ik kwam er achter dat ik tot ver na mijn dood servetten heb. dus die hoef ik voorlopig ook niet meer te kopen of te krijgen, kan er zelfs als ik wil mijn hele kamer mee behangen twee keer.
 
Kortom ik moet maar veel etentjes gaan organiseren zodat ik de servetten op kan maken , inmiddels was ik wel al met vuilniszak 3 extra groot model bezig, kortom het schoot op dacht ik.. dus niet het gekke is achter elk deurtje die je opendoet komt toch een zooi tevoorschijn dat je niet weet wat je ziet.. dus het is dan slim om alles eruit te halen en het meteen over de vloer te gooien zodat je echt moet opruimen anders struikel je erover.. en dat moet niet. en als je het laat liggen leert de ervaring dan word het alleen maar erger en doe je snel de deur dicht en is het weer weg. dus dit keer ook me kranig geweerd. .. inmiddels was vuilniszak 4 ook al aangebroken en gevuld..
 
Na drie keer container, en een vierde onderweg en nog 1 kast te gaan, leek het op te schieten..
Al was ik even vergeten dat het laatste kastje wel een heel erg vervelend kastje is.. daar staat zo veel zo heel veel zooi dat ik bijna de moet verloor maar toch stug ben doorgegaan... en het is gelukt
5 vuilniszakken hele grote, verder en ik zie nog geen verschil , het lijkt alsof er niets weg is.. waarom koopt een mens ook zoveel spul wat hij nooit gebruikt maar koopt voor het geval dat hij het misschien ooit nog eens denkt nodig te hebben.. leg me dit uit ik begrijp het niet.
 
Project studeerkamer is het volgende project.. dus dat gaan we beleven...
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten