vrijdag 10 juli 2015

dag 2... deel 2 van de schoonmaak

 
Zo de dag begon met een vreselijke teleurstelling.. ik dacht ik ga uitslapen en ja hoor om
5.15 pling de ogen open.. klaar wakker.. Toch nog snel mijn ogen dichtpersen in de hoop dat het gaat lukken maar om 6.00 was het leed geleden, ik bleef wakker, dus snel even een collega vriend een appje gestuurd om hem een mooie reis te wensen naar het land waar hij heen gaat in zijn eentje.
 
Ik heb daar diep respect voor, dat moet ik ook nog leren om zelf weg te gaan in mijn eentje om ergens rond te trekken, hij gaat dan maar liefs 5 weken. Leven het onderwijs met hun vakanties..
 
Maar goed nadat dat appje was verstuurd, is het nog een lange rit tot de wekker gaat en je dus ligt te woelen en te draaien, dan kun je er inderdaad beter uitgaan en zinniger dingen doen in je leven.
 
Dus om 7 uur was ik uit bed, heb eerst even uitgebreid onder de douche gestaan en daarna lekker even niets, lekker ontbeten, en heerlijk rustig de krant bekeken op het internet, daarna op mijn gemak de spullen gepakt voor de sportschool en tevens geld gehaald en dus om 10 uur was ik keurig op tijd, Vriendin en sportmaatje Paulien stond er al, dus dat was handig, bij de sportschool om mijn cardio schema te doen.
 
In de middag zou ik een lunch hebben met vriendin Elizabeth, maar die belde af, er was iets tussen gekomen, wel jammer natuurlijk maar ergens kwam me dat goed uit. Ik moest nog tentharingen halen namelijk, de mijne die ik twee jaar geleden had gekocht ben ik ergens verloren. Ik kon ze nergens meer vinden, dus dat kon ik dan nu ff mooi doen.
 
 
Daarna de klus der klussen.. mijn studeerkamer uitmesten.. ik bouw het op, ik weet namelijk dat de schuur echt een ramp is.. daar kom ik niet doorheen dat weet ik zeker maar dat gaat ook nog komen, waarschijnlijk worden er nog ff speciale kasten gekocht die ik dan kan gebruiken om het nog beter op te slaan.. maar goed de studeerkamer is aan de beurt.
 
Ik ben verbaasd hoeveel troep mensen kunnen verzamelen en ook nog kunnen weggooien. dat verbaasd me nog wel het meeste.. ik ben geschokt over mezelf..... ik wist niet dat ik zoveel troep verzamelde. De spullen voor de lotus.. gewoon bizar veel dingen die ik niet meer gebruik, dus wat moet ik er mee.  dus ja in de vuilniszak..
 
De hele middag aan het ruimen, nog niet klaar, te veel rotzooi en ook ergens te veel mooie dingen die ik dan wil houden.. gek is dat toch dat je dat zo moeilijk weg kan gooien maar het gaat werken dat weet ik.  Maar 10 vuilniszakken verder, en nog een halve kast te gaan..
dus ik denk dat ik de keuken ga overstijgen.. dat waren slechts... 5 vuilniszakken.. maar nu zit ik al heel hoog.. en moet nog eigenlijk anderhalve kast doen..
 
 
Kortom het ruimt zo lekker op ook in je hoofd zeggen ze maar intussen ben ik er wel klaar mee maar we geven nooit op dat zit niet in dit systeem, dit gaat door tot het bittere eind
 
het zal klaar en af komen voor maandag.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten