maandag 11 februari 2013

vetmagneet

Het mag vreemd klinken, maar het eerste wat ik dacht toen ik zag VETMAGNEET, dacht ik dat het een ding was voor het schoonmaken van de ramen..... daarna dacht ik in mijn onschuld nog oh dat is een magneet waarmee je kennelijk vetcellen kan kapot maken of zoiets.. maar bij een beter blik, en met nog grotere verbazing zag ik staan.. een vetmagneet om vet van soep, boulion en sausen  te halen.. en ook nog lekker en  gezond..
ik heb geen idee hoe dat gaat werken,  laat staan of mensen dit kopen... en sterker nog of het werkt en of men dit over een jaar nog gebruikt.. of dat er straks weer massaal van deze dingen in de kringloopschappen liggen om te verkopen voor 1 euro, omdat niemand weet waarvoor die dingen zijn.. Laten we eerlijk zijn,, is het niet zo dat je hete vloeistoffen, gewoon moet laten afkoelen en dat je dan met een spaan, het gestolde vet, wat altijd boven komt drijven er dan gewoon afschept... dus eigenlijk heb je dan een vetspaan.. maar ik denk dat dit ding anders werkt, al heb ik geen idee, volgens mij is namelijk het idee hetzelfde, je schept het vet van je soep etc.. om zo vetloos te leven.. helaas is dit natuurlijk een beetje achterhaald, want vet is niet altijd slecht en je hebt vetten nodig om goed naar het toilet te kunnen etc.. dus daar zal het niet om gaan.. Maar het zinnetje.. LEKKER en GEZOND...
Dat doet het um bij mij.. mede omdat ik altijd nog in de veronderstelling leef dat gezond en lekker een hele bizare combinatie is.. ik heb het nog niet ontdekt.. laten we eerlijk zijn, er gaat toch niets boven een heerlijk grote zak patat met daarbij een dikke klodder mayo, en als het kan ook nog pindasaus.. of een heerlijk gebakje met heel let op heel veel slagroom... en dan zie ik het voor me, je gaat met je vetmagneet over de patat, of over het gebakje en dan.. blijft er niets van over.. want ja het vetmagneet haalt alle vet weg. ... gevolg.. een troosteloos uitgedroogd bakje patat of een verschrompeld gebakje.. inderdaad lekker gezond want die hoef je dan al niet meer.. dus dat is dan prima...  ik moet er nog wat aan wennen aan alle dingen die men tegenwoordig verzint, eerst de afvalschoenen.. daarna de voetscrobbers onder de douche.. allemaal leuke vondsten maar ze werken van geen kant.. helaas..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten