dinsdag 12 februari 2013

jeans 22

Gisteravond met vriend Frans naar de voorstelling van Jeans 22 geweest.  Terwijl ik op weg ben naar Rotterdam zie je naast je ineens een man uit zijn auto stappen en drie puber jongens aanvallen en eentje finaal tegen de vlakte slaan. Meteen politie gebeld na zoeken op internet uitgelegd wat er aan de hand was etc krijg je de opmerking dank voor de melding we wachten tot dat die jongen melding maakt . Wat klopt hier niet volgens mij ga je met gierende banden er maar toe alphen aan den rijn is toch minder leuk zo, maar ik kan in ieder geval zeggen dat ik wel actie heb ondernomen en ik weet niet in hoeverre meer mensen die het zagen dat hebben gedaan. Ik hoop zo dat dat joch en zijn ouders aangifte gaan doen want dit mag niet.. ondanks dat misschien die jongens wel niet zo netjes waren op de weg maar je mag niet iemand finaal tegen de vlakte slaan... maar goed hoe het verder afloopt ik heb geen idee. Bij aankomst bij het theater moest ik nog even wachten totdat vriend Frans zou komen van zijn werk, dus ik heb daar ongeveer een kwartier staan blauwbekken.. maar dat mag de pret niet drukken. Terwijl ik even snel Frans zijn tas in mijn auto gooide, ging hij snel even mij theaterbonnen inwisselen zodat we een keer lekker goedkoop konden eten.. Dus wij snel naar de pizzatent die heerlijke pizzas heeft.. en wat genieten is,.. in allerlei vormen en maten... heerlijk... een aanrader voor een ieder.. zit aan het schouwburgplein.. Daarna naar het theater om de voorstelling te zien.... ik moet zeggen ik ben aangenaam verrast over de energie van de groep, de keuze van de kostuums de dans, de kleding etc.. ik vond het prachtig. Minder aangenaam vind ik het dat naast mij een man zat die vol enthousiasme nummers mee zat te zingen en ook bij een hele mooie uitvoering van ymca... waarop ik hem even vernietigend aan heb gekeken.. met als gevolg dat die man nog harder ging zingen en zelfs ging zitten swingen.. ik moet zeggen ik ben erg verbaasd dat dit soort mensen nog bestaan die niet echt de theater etiqetten kennen.. maar dat is niet anders . Aangezien vriend Frans ook blogjes schrijft en het veel beter kan verwoorden dan ik over deze voorstelling laat ik voor de liefhebbers van deze show graag de link achter naar zijn blogje over Jeans.. zodat jullie een mooi en goed verslag kunnen lezen... Aidan's world...Jeans 

JEANS Dynamite


Na de ongelofelijk succesvolle en door publiek en pers zeer gewaardeerde voorstelling JEANS 21 - Grown Up! brengt JEANS de 22e editie op de planken. "Dynamite" heet de nieuwe show en de kern van de voorstelling is passie, plezier en intense emotie.

De nummers die in JEANS - Dynamite te zien en te horen zijn, worden met volle overgave gebracht en raken het publiek recht in het hart door de emotie, de kracht en de intensiteit van de vertolking. JEANS geeft nog steeds jonge mensen met talent een professioneel podium en de kans om zich te bewijzen voor het grote theaterpubliek.

Dynamite staat voor de kracht van deze jonge talenten en dus van deze voorstelling! De creatives van JEANS - MD Bert Stoots en regisseur Perry Dossett - zetten wederom hun, inmiddels zeer succesvolle, handtekening onder deze editie van JEANS. Voor een trouw én nieuw publiek!


Enkele quotes!
 Puur Theater - Stralende sterren in wording – Musical Sites:
 Explosieve Jeans Dynamite – Musical Reports: Een zeer krachtig feestje - Theaterparadijs:
 Siervuurwerk ten top!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten