zondag 11 november 2012

zout... supernatural

Het blijft een bijzondere flat waar ik woon, schreef ik deze week al over de aardappel die zomaar verdwaald voor de deur lag, nu kan ik berichten dat inmiddels er een half pak zout in mijn hal ligt.. het gevaar komt kennelijk binnen..... Aangezien ik tegenwoordig veel kijk naar supernational, een heerlijke serie over geesten en demonen en die bestrijd men met zout, of zet ze gevangen met zout in een bunker etc, krijgt dit toch wel een bijzonder effect dit zout.
Het zou natuurlijk kunnen dat dit zout er neer is gelegd als gezelschap voor de aardappel en dat uiteindelijk er nog een zakje groente komt te liggen, en dan nog een stukje vegetarisch vlees zodat er een soort maaltijd ontstaat... misschien is dit wel de nieuw variatie van de voedselbank.. de voedselbank komt in gedeeltes naar u toe deze winter.... zou voor velen een uitkomst zijn denk ik dan.
Of wie weet heeft het wel al gevroren en is het glad geworden en heeft men alvast zout gestrooid in de hal bij mij wegens een lekke waterslang of zo, al heb ik daar niets van gemerkt om eerlijk te zijn.. het zou ook kunnen dat er gewoon een fles rode wijn is gemorst en dat daarom dat zout er lig..
Even terugkomend op het zout in Supernational, het zou natuurlijk ook kunnen dat de aardappel van deze week toch iets engs is en dat men daarom, nadat men mijn blogje had gelezen heeft gedacht weet je wat ik leg wat zout neer zodat de aardappelinvasie niet verder kan dan het voorportaal en dat we dus nu allemaal vrijgewaard zijn van geesten en demonen en van een invasie van aardappels..
al vind ik het eerste idee toch wat simpatieker.. de voedselbank komt naar u toe deze winter...in gedeeltes

1 opmerking:

  1. om de geest van de aardappel kwijt te raken moet je hem inzouten en verbranden he,.. ;-)

    Blijft een leuke serie,. supernatural,.

    BeantwoordenVerwijderen