vrijdag 12 oktober 2012

Yantra mat

 
Vriend Peter en Marouska vertelde me over de Yantra mat.. ik had geen idee wat het was maar het schijnt helemaal hot te zijn in Zweden dus ja ik moest er ook maar aan geloven. Ik dus bij hun op de yantra mat en ik moet zeggen het ligt wel lekker ondanks dat het eigenlijk allemaal een soort van naaldjes zijn die in je huid prikken.. maar het is goed te doen om eerlijk te zijn. Dus waarom niet denk ik dan.. Dus nadat ik bij hun had gelegen en me er wel bij voelde dacht ik wat de heck ik koop ook een tantra mat en ga elke avond er trouw op liggen.... en ergens in mijn achterhoofd kwam dat stemmetje dat ik zo goed ken.. doe nou niet.. want je weet het in het begin lig je er elke avond op voor een half uurtje, dan lig je er nog 1 keer per twee dagen ,uiteindelijk 1 keer per week, en dan 1 keer per maand en dan hooguit nog af en toe omdat je er weer eens overstruikelt... en uiteindelijk verdwijnt dit matje naar de kringloop waar een andere sukkel als ik dit ding gaat kopen omdat hij zoveel goeds hierover heeft gehoord en dus ook dit gaat proberen om uiteindelijk via dezelfde route als mij te gaan en het ook weer ergens bij een kringloop of vuilnisbak te dumpen.. kortom het is niet handig dit soort aankopen maar de beloftes zijn geweldig en daarom hem ik hem toch maar gekocht..
 
 de reclame over de yantra mat

Onze spijkermat

De pijnprikkels die door een spijkermat veroorzaakt worden, zorgen ervoor dat het lichaam de “gelukshormonen” oxytocine en endorfine aanmaakt. Dit zorgt voor een ontspannend effect. De mat is hierdoor met name geschikt voor mensen met slaapproblemen en voor mensen die last hebben van spanningen en/of vermoeidheid.

De voordelen van de yantramat:
  • Zorgt voor ontspanning van pijnlijke stijve spieren in nek, schouders en rug. Verminderd de spierspanning.
  • Zorgt voor een betere nachtrust
  • Betere doorbloeding van de spieren
  • Lagere bloeddruk
  • Verhoogt het energieniveau, je krijgt meer energie
  • Verlicht spanning en emotionele blokkades
  • Verlicht spanningshoofdpijnen
  • Ondersteunt een gezonde stoelgang
Het idee achter de spijkermat is al heel oud. Onze spijkermat is de moderne variant op het traditionele spijkerbed zoals deze als Indiase fakirs gebruikt werd. Zij gebruikten de mat om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen, niet om hun bestandheid tegen pijn te bewijzen, zoals vaak gedacht wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten