zondag 28 oktober 2012

shoppen in arnhem

Zaterdag met vriendin Susan wezen shoppen in Arnhem. Toen de wekker ging om kwar over 8 dacht ik alleen maar alleen een sukkel kan dit bedenken maar ja ik was die sukkel dus zelf. Dus snel het bed uit en meteen maar in de auto naar het station. Alphen heeft weer zijn charme en er ligt weer veel open en je komt bijna nergens als je de weg niet kent.. en als je tom tom hebt in alphen kun je hem beter weggooien want dat werkt nu al weken niet.. maar goed ik was optijd bij het station. Snel inchecken.. en ja hoor het werkt weer niet, onbruikbare pas.. dus ik vloeken en tieren voor die slagboom, en op het knopje drukken van de hulpdienst, en ja logisch dat hij niet werkt, dat zag ik ineens ook, ik had mijn pasje in de verkeerde gleuf gedaan. dus ik heb maar een soort vaag verhaal gemaakt van dat ik ineens zag dat hij het deed na een tweede poging.. en dat ik hem er met mijn stomme kop verkeerd om in had gestopt.. was niet zo maar ja om nu meteen je hele blamage te laten weten daar is ook zo sukkelig.Daarna snel naar de trein, en het verliep dit keer vlekkeloos, ik was op tijd, kwam optijd aan in Arnhem en daar was ik net optijd om Susan op te vangen die uit Zutphen kwam. Wij samen de stad in en ik weet het ik ben onuitstaanbaar als ik geen doel heb waar ik naar kijk, of graag wil hebben of nodig heb.. ik moet een doel hebben, anders koop ik en koop ik en kooop ik en koooooop ik ....etc..
Dus dit was heel gevaarlijk shoppen. Maar ik moet zeggen ik heb me redelijk in kunnen houden.. het ging redelijk goed totdat we in een winkel kwamen alla action maar dan met trendy spullen, en zoveel spullen die ik kan gebruiken bij mijn lessen.. dat ik meteen maar begonnen ben met inslaan.. ik heb prachtige sinterklaaskadootjes voor mijn petekinderen, voor vrienden van mij, ik heb prachtige getges voor mijn eetgroep die komt eten in november. kortom ik heb uitgepakt. Altijd een beetje jammer dat je pas als je het gekocht hebt en betaald hebt beseft dat je ook alles mee moet nemen en dragen en dat was een beetje jammer... maar goed dat moet dan maar.. Maar wat een dure winkel..was dit maar leuk... leuk.. heb geweldige dingen gekocht voor in mijn lessen waarvan ik nu al weet dat leerlingen dit gaaf vinden.
Daarna lekker met Susan bijgekletst natuurlijk over de vakantie in Marokko, over een acevietje met een collega, omdat ik even moest weten of ik het wel goed zag. Maar gelukkig bleek ik het goed te zien omdat de reactie die op mijn neutraal vertelde verhaal kwam ook was wat ik al dacht en voelde. Dus daar moet ik nog even mee aan de slag. VERder heerlijk gegeten bij la place en susan is erg van de bonnen dus die had allerlei kortingsbonnen uit geknipt en dus ja die werden natuurlijk gebruik.. een lunch voor 5 euro per persoon was een koopje
het was een heerlijke dag slenteren door Arnhem en ik kan het aanraden
Het mooiste kadootje vond ik toch wel toen ik vanuit Arnhem moets overstappen in utrecht en ik net aan kwam lopen, de conducteur floot, maar die mij op de roltrap zag staan en zag dat ik het k-u-t woord zei, zwaaide met een gebaar kom snel ik wacht wel even..
soms is het leven zo simpel en eenvoudig en vond ik dit een waardige afsluiting van de zomertijd.... want de wintertijd gaat in...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten