vrijdag 12 oktober 2012

winterbanden...

Elk jaar weer is het een gedoe vind ik, je moet weer aan de winterbanden en ik vind het een klus. Ik ben van het luie gedrag momenteel en dus ga ik naar mijn garage, waar mijn winterbanden opgeslagen liggen, en naar ik hoop zijn het echt mijn banden. maar aangezien er zoveel liggen vrees ik soms het ergste maar je weet het nooit natuurlijk... Ik meld me bij de receptie, krijg te horen dat ik naar boven mag naar de koffie en dan mag ik wachten totdat het klaar is. Het gebeuren in zon kantine is ook niet altijd even vrolijk makend, mede omdat mij opvalt dat je daar zit, je kijkt en inderdaad de mannentijdschriften liggen er in grote getalen.. met als gevolg dat ik me verveel... De koffie is uit een automaat en in dusdanige vorm dat je je afvraagt waarom het die vorm is en het smaakt naar maagzuur opwekkend en zeker niet naar nog een bakkie, al is wel het gekke dat ik dit weet en toch telkens weer stink ik erin.. tap ik een bakkie koffie en ja hoor bij de eerste slok weet ik weer.. dit dus niet.. dit is niet de bedoeling en dit kan ook niet de bedoeling zijn... of toch wel..
Maar goed, inmiddels zie ik mijn auto de lucht in gaan en is het tijd om op te gaan letten, al moet ik zeggen soms is het beter van niet want de geluiden die je hoort voorspellen niet veel goeds, maar toch het schijnt wel nodig te zijn om op die manier dus, maar het klinkt niet lekker.. ik heb altijd het gevoel dat de hele binnenboel eruit gaat en dat de auto daarna niet meer wil rijden of zo.. maar het moet.
De winterbanden zijn dan inderdaad na een half uurtje verwisseld, ik mag afrekeken, en ik zag in een ooghoek staan nu korting op zomerbanden.. waarbij ik nog wel ff nuchter denk.. zomerbanden het is nu toch herfst.. maar goed het klopt, dus meteen twee nieuwe gekocht want dat was ook nodig omdat de banden al behoorlijk afgesleten zijn.
Kortom voor de zomer heb ik ook prachtige banden en die ook goed zijn
laat de winter maar komen.. ik heb winterbanden en heel veel spul om mijn ramen mee te ontdooien..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten