donderdag 9 mei 2024

Laten we het proberen.

 

Nou ik had er al over geschreven. Ik had een lekkage plek in mijn slaapkamer wegens vocht in de muur. Ik was het zat om steeds weer eerst vochtwerend spul er op te smeren, daarna weer te witten. Kortom het moest opgelost. Ik de verhuurder benaderen en die zeiden meteen dat ik een nummer moest bellen voor onderhoud. Zo gezegd zo gedaan maar helaas geen reactie. Dus weer bellen. Afspraak gemaakt en ze zouden afgelopen dinsdag komen. En hij kwam. Hij kwam binnen zag de plek en zei meteen dat komt van boven. Dus hij kijken en zag dat het lood gescheurd was bij de bovenburen zodat het bij mij ging lekken. 
Hij zei meteen dat ga ik maken, hij zijn spullen halen en nam ook een goedje mee wat de schimmel weghaalt. Hij zei wel jouw bed moet wel even aan de kant. Maar ja dat ging niet, dus hij een lap op mijn bed. En daar zat ineens een man in mijn bed om 9.30 in de ochtend, wel gek een man in je bed met kleren aan.. totaal iets nieuws.
 
Hij liet me een geweldig middel zien waarmee je schimmel kan verwijderen, zowel tussen je voegen van je badkamer als andere schimmelplekken. dus dat heb ik maar eens gekocht, en natuurlijk geprobeerd
 
Ik kan het iedereen aanraden, al stik je wel de moord als je het spuit op de voegen, er zit chloor in, dus oppassen me  inademen, maar het werkt. even laten inwerken, en dan afspoelen en het is meteen weer wit. dit middel doet echt wat het beloofd viel me op.;
 
 Dus inmiddels is mijn badkamer vrij van die donkere voegen, moet het nog in mijn keuken proberen of het ook daar de voegen wit maakt want dan is het een uitkomst..
ik hou niet van schoonmaken, maar dit soort simpele trucjes maken met toch wel blij.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten