woensdag 1 januari 2020

een gegeven paard mag je......


Wederom in de prijzen vallen, is iets moois en leuks, ik geniet ervan zeker nu in deze laatste maand van het jaar zoveel geluk op mijn pad komt dat ik het bijna niet kan geloven, ik leef in een soort van sprookjeswereld, ik moet me dan ook af en toe even knijpen om het zeker te weten.

Zo lag er vandaag ineens twee brieven van de postcodeloterij in de bus. Ik ben dan blij, ik hoop op dagjes uit, maar wat het ook is, het is een prijs en het is leuk...

Dus ik ging vol verwachting achter mijn computer, de oliebollen konden even wachten, dus ik kijken en ik kon kiezen uit diverse prijzen kiezen, tijdschriften, maar ook  de PATHE thuis bioscoop bon. en die kon ik voor twee films gebruiken.. 

De ervaring in Berlijn leerde me toen al, dat het op de late avond in je hotel best even lekker is een film te kijken, zeker als het een film is die je graag had willen zien maar wat er niet van is gekomen.


Dus geen twijfel nodig, ik koos dat. Wetende uit voorafgaande jaren dat er altijd nog een mail komt, ben ik aan de bak gegaan met de oliebollen,  daarna toen het klaar was, ze uitgedeeld waren aan de buren  ben ik maar eens gaan kijken  op mijn mail,. De gekozen snijplank was mooi, prima grijs, dus daar ben ik superblij me. maar toen de prijs van PATHE thuis film... dat was niet alles. omdat ik ontdekte dat hij geldig was tot en met 31 december 2019..... Juist tot vandaag... dus ik moest als een gek de fims gaan downloaden en dan ook nog bekijken vandaag of morgen.. alsof je geen plannen hebt met oud en nieuw.. okey tuurlijk heb je die, eten en genieten,, laat naar bed.. en lang in je bed. een soort sleep in in het nieuwe jaar.

Dus ik dacht laat ik eens bellen, wie weet is het op te lossen, want dit is een stomme prijs
dit is een kat in de zak.. al schroom ik even, mede omdat ik vind je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, je moet dankbaar zijn.. .maar aan de andere kant. brutalen hebben de halve wereld, dus laat ik dat ook maar eens gaan doen.

Dus gebeld.. het duurde even voordat ik iemand te pakken kreeg, maar toen ik deze dame te pakken had, keek ze mee en was het met mij eens, dat dit gek is.. ik zei nog je zou toch maar op vakantie zijn en dan deze prijs winnen.. je komt thuis en je denkt leuk een filmpje en dan ineens blijkt het al te zijn verlopen.. wat dan.

Ze zei meteen wat goed van u dat u belt, ik ga het voor u regelen. dus regelde dat deze prijs kwam te vervallen en dat ik een nieuwe code kreeg waarbij ik dus een nieuwe prijs kan uitkiezen.. 

Zoals ik al zei het leven zit vol mooie verrassingen waarvan dit er eentje is..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten