woensdag 15 januari 2020

ineens...

Al een tijdje staan er wat spullen van mij op het wereldwijde web voor de verkoop
Helaas lijkt wel alsof het niet te verkopen is.

Ik gaf de moed al op. totdat ineens weer mensen interesse toonden. Wilden ineens spullen. Ik ben dan natuurlijk superblij hiermee, mede omdat ik dan ontdek dat ik weer wat kan verkopen.

Er zijn ook mensen die dan gaan bieden en die zitten dan ver onder de verkoopprijs, wat ik ook wel begrijp maar toch. niet handig.  Daar reageer ik dan op met de opmerking, begrijp ik het goed dat je dat bedrag bied boven op het bedrag wat er staat, dan ben je meteen welkom om hem op te halen.
Meestal krijg ik de reactie dan van "grapjas" waarop ik dan reageer  met de vraag, wel met een smiley erachter "Wie begon er?"

Moet zeggen het brengt wat reuring en soms gaan mensen dan alsnog overstag om het hele bedrag te betalen aan mij. Zonder het bedrag wat ze eerst boden.. wat veel lager zat, dus het heeft zijn charme.

Er zijn ook mensen die dan heel serieus reageren en mij dan uitleggen dat dat niet de bedoeling is maar dat het zo is dat ze dus minder bieden, dan reageer ik ook met  een opmerking van.. goh werkt het zo? Nooit geweten ga ik ook maar eens toepassen bij mijn huisarts en bij de supermarkt,  als ik daardoor goedkoper aan  mijn spullen kan komen dan doen ik dat. Dank je wel voor de tip.. Alleen ik verkoop het al op een minimale prijs dus  ik kan hem het niet lager wegdoen.

Meestal reageren ze dan niet meer.

Er is ook een man die telkens reageert op diverse advertenties van mij, hij is 79 komt uit Koog aan de Zaan, wil iets heel graag hebben, maar op het moment dat ik zeg.. Als je het geld overmaakt dan stuur ik het naar jou op. Dan is het even stil en komt de opmerking ik weet niet hoe IBAN werkt. Deze heb ik na 4 keer maar gemeld bij Marktplaats dat deze man geen intentie heeft om te kopen en eigenlijk gewoon behoefte heeft aan contact en ze iets voor hem kunnen regelen. lijkt me niet verkeerd.

Kortom het is leuk om weer tijdelijk op het internet te zijn en spullen te verkopen aan vreemden die er meestal blij mee zijn. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten