zondag 12 januari 2020

The Bitch is back....


Nadat ze drie weken er niet was geweest de lessen Cross XXL verzorgd werd door vriend en oud leerling Marco, was Elsbeth terug.. en hoe..

Ik kwam op mijn gebruikelijke tijd aan, namelijk rond kwart voor 10 en kon nog net een staartje meedoen met de buikspieren. 

We begonnen met op je buik te liggen,  handen en benen van de grond, en je buik intrekken, daarna op je rug ook je armen en benen van de grond.. en dit ook 40 seconden dat deed je dan 8 keer 
daarna kregen we dezelfde variatie en moesten we er bij schommelen op je buik of op je onderrug.. dat was ook ff heftig en ja hoor dit in hetzelfde principe

als kleine tussen oefening moesten we nog even touwtje springen, ong 10 minuten de double under oefenen, nou dit zal blijven bij oefenen, het lukt mij van geen kant.

Inmiddels heb ik wel geleerd dat altijd aan het einde komt het venijn.. zoals men zegt aan het einde zit het venijn... 

Daarna begon het echte werk.. we moesten 5 burpey boxjump maken in 20 seconden en kregen dan tussendoor5 seconden rust, als je niet klaar was dan moest je dus door in de rust..
geloof me ik begon vol enthousiasme bij het podium, dit heb ik ook vol gehouden 10 rondes lang, om uiteindelijk te ontdekken dat ik  steeds als de pauze kwam nog 1 boxjump moest doen. dus ik had veel korter pauze dan de anderen...

Na deze hel dacht ik, met mij velen dat het wel klaar zou zijn maar nee dus.. helaas..  toen kwam de tweede klapper we moesten 400 lunches maken in totaal en om de minuut moest je 3 burpeys doen.. en geloof me het is een hel.. het is afzien.. naar mijn idee loop ik maandag en dinsdag met spierpijn in mijn benen.. en wie weet nog wel meer.

Als grote afsluiter van al dit gedoe. moesten we nog even clean en jurk doen al weet ik niet hoe je dat schrijft, maar goed.. het maakt niet uit.
30 stuks.. dus een gewicht vanaf je enkels optillen naar je schouders aan een bar met gewichten ik had 30 kilo, de helft  van wat voor geschreven is voor mannen.  deze dan boven je hoofd tillen.. dit in setjes van 5 en dat 30 keer.

Ik denk dat ik de komende dagen niet echt lekker zal lopen, maar dat ik dus gesloopt ben en dus geen pap of wat dan ook kan zeggen..

Maar wat hou ik ervan om zo aan mijn conditie te werken zo uitgedaagd te worden en zo in het zweet te geraken dat ik alleen maar denk.. mijn God The Bitch is Back. en i love it

Geen opmerkingen:

Een reactie posten