dinsdag 7 januari 2020

de kersthuisjes van A&H

Zoals zo vaak, komt iets op in mijn gedachten, de vloek maar ook de zegen van een creatieve geest, ik zag de huisjes van A&H, nooit over nagedacht om te gaan winkelen bij de A&H, mede omdat ik dacht. ach wat moet ik weer me die zooi.. 

totdat..

Juist ik ze zag bij een vriendin van mij, die had ze. dus ik dacht, oh maar die zijn leuk om te gebruiken voor een drama decor opdracht. Ze krijgen namelijk altijd van mij een opdracht om met hele kleine mini poppetjes situaties te maken en deze op de foto te zetten, ze mogen daarvoor veel gebruiken, zowel binnen als buiten aan het werk. Het is erg leuk en zeker ook erg geslaagd als ze er mee werken,. ik geniet er altijd heel erg van. als ik de resultaten zie

Dus ik bedacht me ineens, ver na de actie. dit zou toch leuk zijn als ik dat soort huisjes had om ze er mee aan de gang te zetten, dat ze echt een straat kunnen bouwen waarin deze poppetjes lopen en zijn.. 

Dus op facebook maar een oproep geplaatst of iemand nog huisjes overheeft, het maakt namelijk niet uit of ik dubbele heb, het gaat erom dat ik ze heb.

Kortom wat te doen. Meteen op facebook gezet dat ik ze zocht voor een schoolopdracht, meteen al twee mensen die reageerden dat ik hun dubbele mocht, maar ook een iemand die het had zien staan op de de site in Alphen gratis af te halen dat iemand ze weg deed, ik kon ze komen halen.. als ik wilde, geweldige tip, Dus ik meteen dat ook maar gedaan, deze gehaald. en het is leuk
ik verheug me op de uitvoering van deze opdracht.. ik zal de resultaten ter zijne tijd delen hier..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten