zondag 5 mei 2019

Theater Babel Piazza della vita

Omdat ik altijd graag de voorstellingen van vriend Rick twee keer zie, de eerste wat dit keer wegens prive omstandigheden niet lukte, maar ook graag de laatste, omdat het stukken zijn die altijd in ontwikkeling zijn, dus er gebeurt daar het een en ander en maakt het stuk altijd de moeite waard twee keer te gaan kijken

Dit keer had ik vriend Bart meegevraagd omdat hij werkt met mensen met mogelijkheden. of met een beperking. of hoe je het ook wilt noemen.. ik vond dat hij dit een keer moest zien. mede omdat het misschien iets is om in Alphen op te starten. het lijkt me uniek als Alphen dit ook gaat doen.

Daarnaast moest Bart nog wat nieuwe broeken halen. dus zijn we samen al vroeg naar Rotterdam gegaan, samen zijn broeken uitgezocht of beter gezegd gekeken of zijn maat er was. en die was er dus dat was geen punt. hij wist namelijk precies wat hij wilde..
Hilarisch de passessies met Bart, wat een gedoe.. een broek scheurde kapot, een ander was veel te klein maar uiteindelijk toch twee mooie broeken gescoord.. ik kende deze hele winkel niet.
Ook nog even langs bij een horloge zaak waar ze horloges hebben van dik 10.000 euro.. en ik zag het er niet aan af. ik begreep dat niet.. maar goed ik ben blij met mijn watch van apple.

Daarna naar Witte de wit straat gelopen en omdat we vroeg waren toch nog snel even een kop thee met daarbij een appelkruimeltaart punt. erg lekker.
( en ja het kon, het mooie is dat ik vanavond mijn broek ging passen waarbij ik dacht als ik die pas ga ik op de weegschaal staan en die past, zit niet iets te strak. maar moet wat uitlopen

Dus die appeltaartpunt kon er wel af om eerlijk te zijn.

Daarna na de voorstelling van Rick bij Theatergroep Babel, het was wederom leuk om te kijken en het stuk te zien. De eerste keer dat ik hem zag vond ik de verhaallijn wat duidelijker.. dit keer wat vager maar er waren veel nieuwe elementen in, die het stuk soms meer helderder maakten maar soms ook juist niet. wat wel jammer was...

Bart was onder de indruk van het stuk, hij genoot, in het begin moest hij wat wennen, hij is dit soort stukken niet gewend maar langzamerhand werd het steeds duidelijker voor hem en mooier.. erg gaaf om te zien en mee te maken

Na de voorstelling kwamen diverse spelers bij ons praten over hoe we het vonden. Met Rick zitten praten over het stuk en natuurlijk over veel meer dingen  en kregen we ook een bak eten.. ik moet bekennen ik vond het zaagsel met pindasaus en wat groente in het zuur. niet echt een succes dit keer. jammer. maar heb me beheerst op de terugweg en geen patat gehaald wat ik wel wilde..  

De treinreis was ook mooi, we reisden eerste klas. met een up grate kaartje.. erg fijn.. reizen, op Alexander bleven we wachten, 2 minuten stilte is toch wel erg bijzonder in de trein dat iedereen dan echt helemaal stil is..

Om 9 uur deed ik de deur weer open en was ik thuis.. wat is het heerlijk om thuis te komen na een mooie dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten