maandag 13 mei 2019

Dagje uit met de Mannen in Rotterdam

Zaterdagmiddag ben ik afgereisd naar Rotterdam naar de mannen. Om half 4 was ik al bij ze, wegens veranderende plannen kon dat mooi, dus we hebben eerst heerlijk zitten te kletsen met een kopje thee en met een gevulde koek... en wat nootjes. Voor de mannen had ik de L'homo meegenomen, een klein schoolbordje omdat Chris graag iets op tegeltjes schrijft in toiletten, dus ik heb dat maar even slim aangepakt. ik heb hem dat bordje gegeven zodat hij op het toilet zijn eigen teksten kan schrijven..
Voor hun allebei had ik een steentje meegenomen van de Vesuvius, met de opmerking dat het een ruilsteen is, dat als ze deze steen bij mij inleveren krijgen ze een Italiaanse maaltijd.

Helemaal leuk
Rond half 7 moesten we rennend door Rotterdam naar het restaurant waar we pizza zouden eten. het is onze favo restaurant, maar we komen er niet meer zo vaak omdat we vaak toch bij mij of bij de mannen afspreken. In oude tijden gingen we daar vaak eten omdat we dan met vier personen of naar de film gingen of het theater en dit een mooie opwarming was voor de avond.. maar aangezien we ingekrompen zijn tot 3 is dat toch ergens veranderd..

Daarna zijn we naar de flim gegaan in een voor mij een totaal onbekend bioscoop, en wat was deze film mooi, zoals je hebt kunnen lezen in een andere blog.

Vooraf aan de film wilde Chris weten hoe het toch kon dat ik zo was afgevallen, even mijn week op droog brood en water meegerekend, is het simpel ik gebruik de eetwijzer van het voedingscentrum, vul alles in wat ik eet en zo zo mijn dagelijkse calorie inname. ik mag per dan 1900 tot 2100 binnen krijgen en daar zorg ik tussen te blijven. op feestdagen of zoals zaterdag neem ik inderdaad wel een gevulde koek en een toetje bij het eten. . maar daarna is het weer strikt en streng. want het doel is min 22 en inmiddels is er 12 af dus het gaat gestaagd de goede kant op.. al hoewel 'Spanje staat voor de deur....

Na de film samen naar de tram gelopen, daarna ben ik meteen door gegaan naar huis.. na weer een heerlijke dag samen..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten