maandag 20 mei 2019

Rondreis Spanje dag 1 ( vertrek naar Malaga)

(Waarschuwing vooraf.... de komende 6 dagen zullen er natuurlijk blogjes verschijnen over mijn tripje naar Napels en naar Rome.. soms zullen er rare zinnen in staan, of nog erger soms woorden die niet goed te lezen zijn.. mijn excuses er voor, vooraf.. omdat ik alles zal schrijven op mijn telefoon en ik het niet altijd na kan lezen op taal, spel of rare woorden fouten.... , maar laat je de lust niet ontnemen om er toch van te genieten)

Als alles gedaan is, ingepakt, laatste spullen in de rugzak en koffer, je zeker weet dat je je tandenborstel bij je hebt dit keer.. de broodjes etc ook zijn ingepakt, tevens dat je weet dat je 8 dagen lang alleen maar hoeft mee te lopen en genieten dan zit je gewoon goed dan kan je  gaan genieten in een prachtig Land.

Kitty was vrieg, de file die er was, was opgelost, dus we konden vroeg naar de bus. Laatste zakje vuilnis weg en gaan, onderweg kwamen we vriend Bart tegen dus ff gekletst en door, de bus stond daar al we konden zo instappen en naar Schiphol. Op Schiphol toilet, snel door de douane en het vrije gebied in. Kopje thee en broodjes gegeten. We waren veel te vroeg dus we hadden alle tijd, veel tijd ook.

Het is bijzonder als je bij de gate zit te wachten dat je hoopt dat bepaalde mensen in je groot zitten en ook dat bepaalde mensen zeker niet in je groep zitten .., kortom het lot beslist en inderdaad  27 mensen die mee gaan waarvan een paar, lees veel, niet op mijn lijstje stonden om mee op reis te gaan.. maar goed het is zeven dagen en ik ben met Kitty op stap dus dat komt wel goed is altijd gezellig.

De vlucht had vertraging dus we kwamen wat later aan in Malaga, daar hebben we een ronden met de bus gereden om daarna even een uurtje te slenteren rond de haven. Daarna verder met de bus naar jet hotel. Het is een hotel dat gelegen is aan een snelweg, een soort Van de Valk maar dan Spaans. Gevolg is ook dat het eten ook Spaans op
Zijn Van Der Valk is... vooraf sla met een droog broodje, als hoofdgerecht groente, gebakken groente ei. En patat als toetje een bakje vla met koud en slap kiekje.. prima eten maar daar is ook alles mee gezegd. Daarna met Kitty ski bo gespeeld buiten en vroeg naar bed omdat we om 8 uur moeten ontbijten dus dat is vroeg. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten