dinsdag 26 december 2017

Tweede kerstdag...

Traditegek als ik ben geworden, zal wel met de leeftijd te maken hebben, maar goed we overleven veel dingen en we genieten, ga ik altijd op tweede kerstdag met vriendin Heleen naar De Grand Bazaar in Beverwijk, we lopen daar wat rond, kopen dingen die we niet nodig hebben, genieten van de sfeer maar genieten vooral van alles wat er zoal gebeurt om ons heen.

Dus nadat ik had getankt ben ik vertrokken naar Heleen en zijn we al keuvelend vertrokken naar Beverwijk. Zoals zo vaak praten we veel, praten we gezellig en ja hoor we missen een afslag.. dus ergens halverwege Amsterdam zijn we omgedraaid en zijn we terug gegaan.
De auto geparkeerd en naar de hallen gelopen. Zoals vaak heb ik niets nodig en voor ik het weet heb ik ineens van alles nodig.. dus ja ik ben thuis gekomen met 2 bambookussens, 1tje kreeg ik als kerstkado van Heleen, ik geef toe het ligt wat hard die stokken maar het is wel heel rustgevend.Met 3 afwasborstels, zwart, met printervullingen en ook nog met, waar ik al heel lang naar zoek, mijn aftershave in een heel klein handig reisflesje. Die neem ik vaak mee op reis, helaas kan hij niet bijgevuld worden, maar het is ideaal zon flesje. Het is iets dat maar een tijdelijke actie is geweest maar ik ben er superblij mee.

We hebben er heerlijk dikke 3 uur gelopen, wat gegeten en toen zijn we terug gegaan naar Alphen waar we een kerstmaaltijd hadden bij Lisette, de dochter van Heleen. Dit was zoals altijd een groot succes, we gingen met elkaar wokken, dus het was genieten met z'n vieren. Lisette met haar zoontje, Heleen en ik, we hebben heel wat afgelachen en lol gehad samen. 

Na afloop van dit etentje Heleen naar huis gebracht, meteen maar mijn kerstboompje uit mijn auto gehaald, Morgen komt daar mijn sneeuwman in, die blijft daar staan tot aan de lente. De dozen gehaald uit de schuur voor de kerstboom en voor de ballen..... morgen gaat de boom eruit, de kerst is voorbij. dus dan is het goed.. ik wil weer gewoon mijn kamer als kamer, zeker voor het nieuwe jaar.

Kortom morgeh  een druk programma, de ketelschoonmaker komt, de kerstboom eruit, wat boodschappen doen alvast voor Oud en Nieuw, en in de avond heerlijk sporten.. dus het gaat erg leuk worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten