donderdag 7 december 2017

Restaurant Bospark

Ach als je toch moet overleggen met een collega dan maar echt leuk en dan maar in het restaurant van school. Hier zijn altijd heerlijke maaltijden ( 3 gangen) incluis drankje voor 12.50, natuurlijk ben je als docent daar altijd meer kwijt want je gaat natuurlijk en dat weet iedereen, de leerlingen extra hoge fooien geven. Ze verdienen het namelijk echt vind ik.

Keurig om half 6 was ik bij het restaurant waar een andere collega ook was met zijn ouders. Dus daar even staan kletsen. Bij binnenkomst stonden een paar leerlingen al te gniffelen incluis mijn collega. Ik had het eerst nog niet door totdat ik de placemat zag liggen. De tekst was niet Vrolijke kerst maar Vrolijk Pasen.... en die speciaal voor mij in zwart wit afgedrukt. Ik moet daar om lachen en vind dat geweldig. 

Die middag had ik net van mijn collega en vriendin gehoord dat ze voor het restaurant 500 placemats had besteld met de tekst vrolijke kerst, maar toen ze de doos opende zag ze een placemat met vrolijk Pasen.. dus ze was even in paniek. omdat ze dacht dat ze een verkeerde bestelling had gedaan. Dat viel dus mee, dit was een promotievoorbeeld.

Mijn collega kwam lekker op tijd en het was leuk we zagen elkaar en meteen zaten we weer te praten als vanouds, alsof er geen lange tijd tussen had gezeten. We hadden veel te bepraten en te bespreken.
De avond vloog dan ook om
het drie gangen menu bestond uit
bospaddenstoelensoep
voor mij veg shoarma van oesterzwammen met twee broodjes
met als garnituur, appelmoes, salade en patat.
een bananensplit als toetje

heerlijk eten en eerlijk eten ook nog

De bediening is altijd geweldig door de leerlingen en mijn vriendin en collega weet de leerlingen op zon leuke manier ze dingen te leren hoe ze het beter kunnen doen. Hoe ze het zegt tegen de leerlingen is vol respect en liefdevol met met altijd een soort van warmte in haar stem, dat de leerlingen graag voor haar werken, ook omdat ze haar humor kunnen waarderen.

Dit is wel eens anders geweest er is ooit een tijd geweest dat als je in het restaurant kwam eten je al bevroor bij binnenkomst en dat je je hart vast hield in de angst dat een leerling iets verkeerd zou doen.. dan werd dat kind zo afgeblaft en zo ontzettend aangepakt en afgezeken voor het oog van de gasten dat het genant was maar ook tenenkrommend, ik ben er dus niet veel geweest, alleen als het moest van school..Nu spreek ik graag af in ons restaurant omdat ik de sfeer gaaf vind, de leerlingen zo liefdevol vind worden begeleid maar ook omdat ik zie dat het goed is..

Kortom een aanrader om eens in ons restaurant te gaan eten voor 12.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten