zondag 21 mei 2017

verlate moederdag

vanochtend natuurlijk eerst naar de Cross.. heerlijk is dat toch even een uurtje losgaan. al kon ik maar tot kwart voor 11 omdat ik vroeg wilde vertrekken naar Musselkanaal.

Na de cross snel even over de douche en al uit wasemend in de auto gesprongen om zo op naar Musselkanaal te rijden.
De rit ging kapot vet snel, er was bijna geen verkeer op de weg dus met bijna een constante 130 kilometer op de teller, en op de aangepaste stukken aangepast, was ik binnen 2 uur in Musselkanaal, een nieuw record, meestal rij ik sneller terug.
Ik geloof dat ik maar ga vragen of ze vaker de wegen vrij willen maken :-0

Daarna heerlijk zitten te kletsen met mijn moeder, broer en schoonzus. Mijn broer moest vroeger werk voor zijn werk, dus mijn schoonzus en ik bleven nog bij mijn moeder. We hebben heerlijk zitten kletsen over van alles en nog wat en voor ik het wist was het weer tijd om te vertrekken.

Eerst nog  even het kado wat ik voor mijn moeder had gekocht  geïnstalleerd  in haar slaapkamer.
Ze wilde heel graag een goedkoop en kleine cd speler zodat ze met zachte muziek kan inslapen. Dus dat even geregeld voor haar.

Natuurlijk hebben we het even gehad over het overlijden van de moeder van één van mijn beste vrienden, het raakte haar ook, ze begreep ook dat het mij zo diep raakte. Ineens word je toch geconfronteerd met dat jou dat ook kan overkomen dat je de volgende kan zijn die ineens zonder moeder is.. confronterend dit, dat is op zeker. maar ook wel mooi om zo samen te kunnen bespreken.

Om kwart voor 6 terug naar het wilde westen. onderweg was het druk, drukker dan de heenweg, gevolg dat ik er nu ineens wat langer over deed, ongeveer 2 en een half uur.. dus ik balen.. omdat ik toch graag wat eerder thuis was geweest

Verder de avond lekker na genoten van alles en  heerlijk voor de tv gehangen en deze blog geschreven.. wat kan een zondag soms toch een rust geven en genieten zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten