maandag 29 mei 2017

ja hoor

Zondagavond zo warm, dus na veel nadenken, omdat ik vind dat je voor de klas niet in en korte broek mag staan, toch besloten, we hadden tenslotte een studiedag zonder leerlingen, om toch maar in mijn teenslippers en korte broek naar school te gaan. Dus ik had een hele nette korte broek uitgezocht, tevens een paar nette teenslippers zodat ik niet uit de school zou zweten.

Het had wat voeten in de aarde omdat ik toch wel wil dat ik er verzorgd uit zie.

Heb een hele avond zitten te wegen en te wikken.

Maar goed zoals zo vaak.. het lost zich vanzelf op, werd wakker van harde windstoten, daarnaast hoorde ik het donderen, hoorde ik het water met bakken uit de hemel vallen dus... we konden overschakelen op plan  B geen gedoe kleding.

Dus op het laatste moment toch maar de lange zwarte spijkerbroek ( zucht) de t-shirt met korte mouw, en de dichte schoenen met sokken.. jich

Onderweg naar school bedacht ik me al dat ik het niet goed had aangepakt. omdat ik ontdekte dat het dus best nog wel warm was en ook best wel wat klammig.. dus ik had best in mijn korte broek en teenslippers kunnen gaan deze studiedag... maar ja achteraf is dat gemakkelijk praten.

Over de studiedag, de vijf rollen van een docent, kan ik kort zijn, het was een actieve dag waarin het oude wiel van lesgeven in een nieuw jasje is gestoken. Met daarbij de vraag voor mij of deze jas iedereen wel moet passen met als gevaar dat het een eenheidsworst gaat worden. Gevaar van als veel docenten het zelfde doen dat een kind juist de lessen als saai gaan ervaren en dus afhaken..
maar dat is maar een bescheiden mening van mijn kant

Het was in ieder geval een zinvolle dag met een zinvolle invulling die net te lang duurde

 Daarom als afsluiting van deze dag maar naar de Kettle  bell om toch wat energie en kalorieen kwijt te raken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten