zaterdag 20 mei 2017

gvd

Thuiskomen en snel even wat willen opzoeken op je site omdat je bezig bent met een 
andere speciale bundel, alvast het voorwerk wilt doen om deze bundel op je site te kunnen plaatsen en dan tot de ontdekking komen dat ineens heel veel foto's zijn verdwenen, waaronder de foto die eigenlijk het handelsmerk is van mij, namelijk mijn ogen.

Dit is eigenlijk het logo ook van mijn site, voor een select aantal mensen weten dit, omdat ze met kerst een speciaal muntje ontvingen als winkelmuntje met daarop mijn site zijn adres en mijn ogen...

Mijn ogen heb ik maar als logo gekozen omdat ik steeds vaker ontdek dat ik veel meer details zie, zonder het soms te beseffen dat ik ze zie, zeker als ik bedenk hoe ik mijn foto's maak merk ik dat ik toch anders dingen beleef dan vele andere mensen. Het is en blijft leuk om dit zo te doen en zo te ervaren. Niet voor niets heet mijn site flarden van gevoel en gedachten.

Dus ineens moest ik volop aan de bak. ik moest gaan zoeken naar de goede foto;s bij de sites, dus het was even hard werken. De foto op mijn openingspagina dat is mij niet gelukt, mede omdat ik niet mijn programmeur te pakken kan krijgen. dus ik moet dat even afwachten.  Gelukkig is dat ook gelukt en is mijn site weer helemaal zoals hij moet zijn, met zelfs een speciale bundel toegevoegd voor een vriend van mij. De bundel is er nog niet maar de flarden wel al.. dus die is te bezoeken.

Maar aangezien ik daardoor ineens een andere wending kreeg in mijn leven moest ik hard aan de slag.. hard werken dus om te zorgen dat mijn site weer goed er uit zou zien

De hele vrijdagavond met een kleine onderbreking ben ik bezig geweest om mijn foto;s terug te zettenmaar het is gelukt gelukkig..

Het schrijven van de laatste flarden is dan vrijdag niet gelukt voor die speciale bundel maar de opmaak is klaar, nu nog de laatste flarden en dan kan deze bundel die slechts in 4 exemplaren uitgegeven gaat worden naar de drukker.. om daarna,als de bundel er is, hem op de site vrij te geven
iets om weer naar uit te zien.

Voorlopig nog 2 speciale bundels te maken, eentje over London en eentje een soort van vervolg op een eerder verschenen bundel..

ER is dus nog genoeg werk aan de winkel gelukkig en inspiratie genoeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten