zondag 28 mei 2017

American Football

ik had het beloofd en dus moest het er vandaag van komen. Ik dacht laat ik gaan kijken. Ik had afgesproken met mijn sportmaatje Elias om samen te gaan kijken. De wedstrijd begon om 14.00 maar Elias zei al we gaan rond 15.00-15.15. Daar was ik het mee eens, kon ik eerst thuis nog ff lekker onder de douche, kon ik me nog snel even leuk opfrissen en wat dingen doen die ik nog moest doen. 

Dus om 14.45 sprong ik ondanks de hitte in mijn auto om te gaan kijken bij een wedstrijd American Football, met twee instructeurs van Jawi waar ik altijd sport. Aangezien het toffe gasten zijn is het wel erg leuk om ze te zien spelen. 
Helaas liep het wat anders dan ik had verwacht, ik kon het veld niet vinden. waar ik langs moest was duidelijk afgesloten dus ja daar zit je dan....  dus ik zoeken en zoeken, ik ben inwoner van Alphen maar weet nog steeds niet alle routes die ik moet gaan en hoe ik ergens moet komen. 

Kortom uit pure ellende Elias geappt om te vragen waar hij de auto had staan, dus dat uitgelegd aan mij en dus kon ik het vinden. Het zal ook aan het weer liggen denk ik, 

Gelukkig naar wat omzwervingen kwam ik aan en kon ik genieten van deze wedstrijd. Het is gek, ik denk dat ik niet de beste wedstrijd heb gezien, het was heel erg lummelen leek het ik vond er geen echte actie inzitten en gelukkig kon Elias mij goed uitleggen wat en het spel liep en verliep. Dus ik heb er wel veel van geleerd.   En ook gezien dat het een mooie sport is om te kijken. Het is wel ruig maar ook als er echte actie komt, wat ik even mocht zien is het geweldig om te zien  en dan gaat er ook een stroom van energie door de groep en het publiek.

Kortom het was een welbesteed twee uurtjes om te kijken en te genieten van dit spel. Ik ga zeker nog een keer om dan ook wat echte mooie actie fotos te maken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten