donderdag 25 mei 2017

The clayoven

vanavond hadden we het etentje met de eetgroep.
Zoals altijd eten we de ene keer bij iemand thuis, die dan zijn of haar kunsten aan ons vertoond, de andere keer gaan we uit eten.

Dit keer gingen we dan ook naar Rijswijk naar The Clyoven.  Een restaurant die nog niet zo heel lang in rijswijk staat. 
De site is dan ook wat beperkt als je er naar kijkt.


Het eten is gestoeld op de Indiase keuken..en er waren dan ook veel tandori gerechten, wat ik zelf altijd erg lekker vind om te eten.

Het was een goede keus van de organisatoren van de eetgroep, wat een mooi restaurant wat ook mooi eten en goed eten.. en wat ik vooral zo leuk vond dat ze hele goede vegetarische maaltijden hebben. Het eten overtrof zichzelf dat was geweldig. 

We hebben maar een menu genomen en dat was een goede keus. heerlijk gegeten en mooie maaltijd was het. 

Natuurlijk is het altijd gezellig met elkaar, we vertellen natuurlijk onze belevenissen en ook over hoe we nu in bepaalde zaken staan. erg leuk en altijd goed om weer even op de hoogte te komen van elkaars leven.


De rit er naar toe en ook terug verliep dankzij dat ik luisterde naar mijn TOMTOM vlekkeloos en was ik er binnen de kortste keren. Ontdekken dat er nog een heel gebied is in Rijswijk wat ik niet ken wat er prachtig uitziet.

Kortom een restaurant om aan te raden, een geweldige avond op een plek wat ik niet zo goed ken. en ook nog goed gezelschap.. wat een heerlijke hemelvaartdag was dit



Geen opmerkingen:

Een reactie posten