woensdag 12 augustus 2015

zo kom je wel je vakantiedag door...

 
 
Ja hoor het is weer eens een dag waarbij je dus weet dat je het ff niet hebt.
Vandaag kwam Kitty om met mij de reis naar Krakow te regelen.
Het gekke is dat ik dus lekker vroeg op was, ik dus gewoon naar het toilet ging en tot mijn stomme verbazing was dus ineens mijn toilet  verstopt.. Balen, want dit is iets waar je niet echt op zit te wachten.
 
Terwijl ik met stomme verbazing zit te kijken naar deze verstopping en me afvraag hoe dat nu kan, gaat de bel, een monteur die vraagt of hij in plaats van maandag vandaag al aan de slag kan met de cv ketel. Ja graag dat scheelt maandag toch vroeg opstaan, dus ideaal, kan ik toch nog een laatste maandag uitslapen en daar ben ik erg van tegenwoordig.
Dus ja graag, moest voor mijn gevoel wel mijn hele kast leeg halen maar dat hoeft niet volgens deze meneer..  Ik blij het zou slechts 30 minuten duren, dus voordat Kitty zou komen dan zou het opgelost zijn.
 
Helaas ging dat dus anders, was het zo dat deze meneer een klein uurtje nodig had, geloof me ik ben niet technisch maar ik zag wel dat er van alles in en uit de ketel werd gehaald en vervangen, er werd zelfs speciaal met mijn stofzuiger een ventilator schoon gemaakt etc, kortom hij was erg actief.
 
Terwijl Kitty en ik dus zaten te wachten tot deze meneer klaar was, bleek mijn toilet toch wat leeg gelopen te zijn, maar niet helemaal. Kitty zei meteen bel je verhuurder op om het te laten maken en dat wilde ik wel maar ja het is niet handig als je de deur uit moet om een reisje te boeken.
 
Dus eerst maar de eerste monteur afgewacht, om daarna de reis te boeken, om daarna naar huis te gaan en dus de verhuurder te bellen.
 
We hebben de reis snel geboekt, en dat ging heerlijk, 5 dagen weg in de herfst, heerlijk, daarna lekker nog even een lunch gedaan met elkaar bij de bakker op het plein.
 
bij thuiskomst bleek mijn toilet na een uur wel leeg gelopen te zijn, maar de restanten van het eten van de afgelopen dag zag je nog wel heel mooi liggen, dus nog een keer spoelen dus, en ja hoor he water steeg weer enorm en ging niet weg.. het bleef vast zitten. kortom het is paniek in mijn huis.
 
Dit herken ik van jaren geleden toen bleek dat niet mijn toilet maar dat er in de buis iets zat, waardoor alle afvoeren van iedereen dus vast liepen, in de verticale verbinding, met als gevolg.. dat alles op mijn toilet terecht kwam, de worteltjes en andere restanten zaten dreven in mijn toiletpot.  De buren leven duidelijk minder gezond dan ik.
 
 
Trouwens de foto die je hier ziet is niet mijn toilet, die is een plaatje van het internet omdat ik het niet nodig vind dat iedereen mijn overblijfselen van eten ziet drijven, en zeker niet mijn super  zachte 4 laags toiletpapier met een zilveren randje.
 
 
En ja hoor loop ik het toilet binnen en ineens is het water gezakt is alles weg, ik spoel nog een keer en ja hoor het loopt gewoon weg.. de verstopping is opgelost, heb ik daar dus ongeveer een paar uur voor thuis gezeten... soms begrijp ik dingen niet.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten